Kako postati specijalist za korektivne vježbe i povećati svoju stručnost?

Kao trener često se susrećete s klijentima koji imaju bolove u leđima, koljenima, stopalima, vratu ili ramenima? Voljeli biste im pomoći da se bolje kreću, osjećaju i žive, ali niste sigurni na koji način, koje vježbe, kojim redoslijedom i koliko često.

Zašto je potrebna korektivna vježba?

Tko može imati koristi od korektivne vježbe?

Suvremeni način života doveo je do toga da se ljudi manje kreću i provode više vremena u sjedećem položaju. Dugotrajno sjedenje i umor dovode do nepravilnog sjedećeg položaja, bolova u leđima, lošeg držanja i kasnije do deformiteta. Kao trener, važno je shvatiti da gotovo svaki klijent s kojim radite može biti izložen čestim ozljedama i bolestima, od bolova u donjem dijelu leđa, ozljedama ALC -a do bolova u ramenu.

NASM -ova specijalizacija za korektivne vježbe provjereni je program koji se može primijeniti za smanjenje mišićne disfunkcije. Možete ga primijeniti na sve klijente, što će dodatno povećati vrijednost vašeg poslovanja. Dobivanje certifikata Specijalist za korektivne vježbe (NASM-CES) pokazuje vašu stalnu strast i ulaganje u obrazovanje, pomažući vam da se bolje uspostavite kao lider u fitnes industriji.

Možete primijeniti Specijalistički program za korektivne vježbe (NASM-CES) na klijente koji su već u dobroj tjelesnoj kondiciji, ali žele više! Možda se pripremaju za utrku ili se natječu u sportu.

Imat ćete znanje koje ćete moći primijeniti u radu s klijentima kako biste bili sigurni da su sposobni učiniti sve što je u njihovoj moći, održati učinkovitost kretanja i izbjeći ozljede jer svakodnevno izazivaju svoje tijelo i guraju izvan granica.

Bilo da ste kondicijski trener, sportski trener,  ili možda kiropraktičar ili masažni terapeut, ovaj tečaj omogućit će vam da povećate kvalitetu usluga, postanete profesionalniji i pomognete svojim klijentima na pravi način.

Upišite se na online certificirani specijalistički tečaj specijalista za korektivne vježbe i steknite svjetski priznatu certifikaciju Natonal Academy of Sports Medicine (NASM), organizaciju koja iza sebe ima 35 godina iskustva i vodstvo u fitnes industriji. (www.nasm.org).

Obuku možete započeti kad god želite, sadržaju možete pristupiti putem telefona, tableta ili stolnog računala, gdje god se nalazili! Dobit ćete 100% najkvalitetnijeg iskustva i vrhunskog digitalnog sadržaja!

Ovisno o slobodnom vremenu odlučujete kada ćete slušati nastavu. Možete napraviti pauzu ili se vratiti na lekciju ako ste nešto propustili ili niste bili dovoljno usredotočeni.

Imate pravo pristupiti tečaju godinu dana kako ne biste propustili važne informacije.

Zahvaljujući velikom broju različitih edukacija, bez obzira na dob i interes, svatko može pronaći odgovarajuću obuku za sebe i postati stručnjak.

Što ćete naučiti na tečaju

Na ovom tečaju naučit ćete sami osmisliti treninge, ispraviti deformitete i na taj način spriječiti ozljede i ukloniti bol kod klijenata. Dobit ćete veliki izbor vježbi kako bi vaši klijenti bili zadovoljni i motivirani.

NASM FACTS

Često postavljana pitanja

Morate znati engleski. Obuka je na engleskom jeziku, ali postoji prijepis koji ga čini mnogo lakšim za razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste već naučili ovaj jezik.

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na tečajevima ćete naučiti sve što vam treba.

Morate nam poslati e-mail adresu koja potvrđuje na koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo vam poslati prijavnicu.

Naši su učenici svih dobi i jako smo ponosni na sve. Nudimo razne edukacije, gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

Certifikat je međunarodno priznat.

Nije potrebno imati zavidnu razinu tjelesne forme, ali važno je da volite i rado trenirate.

Obuku online možete započeti kad god želite. Vrijeme kada ćete pratiti nastavu određujete ovisno o slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili radne površine, gdje god se nalazili.

Bez obzira jeste li početnik ili se dugo bavite ovim poslom, na našim treninzima moći ćete učiti i usavršavati se, pratiti trendove i pratiti najnovija istraživanja.

Cijena edukacije je 720 eura, mogućnost plaćanja u tri mjesečne rate.

Obrazovanje uključuje NASM digitalnu knjigu, prezentacije, video prezentacije, primjere završenih obuka, provjere znanja, pitanja za pripremu ispita, kao i NCCA akreditirani ispit.

Nakon završene obuke dobit ćete međunarodno priznati certifikat!

SPECIJALIST ZA KOREKTIVNE VJEŽBE

CJENA TEČAJA:

720€

Ako vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije o tome kako kupiti tečaj, posjetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.