TRX PRO C4

IZBOR SPORTAŠA – profesionalci!
Dizajniran za profesionalce, ali napravljen za svakoga, TRX PRO4 SYSTEM je naša najnaprednija i svestranija traka ikad. Trenirajte na bilo kojoj razini intenziteta koristeći vlastitu tjelesnu težinu kako biste postigli svoj puni potencijal. Lako se podešava, lako se koristi, lako se čisti. Pakiranje je lagano pa ga možete ponijeti bilo gdje i bilo kada.
Uključuje BESPLATNU jednogodišnju pretplatu na aplikaciju TRX (49,95 USD).

30,500.00

Na zalihi

Opis

KORISTI:
TRX Suspension Training® istovremeno uključuje širok raspon mišićnih skupina, poboljšava ukupnu fizičku snagu i pokretljivost.
Sagorijeva masti
Gradi mršave mišiće
Poboljšava kardiorespiratorni oblik
Poboljšava fleksibilnost

MIŠIĆNE GRUPE:
Gornji dio tijela
Jezgra
Ukupno tijelo

Nezavisne studije pokazale su da vježbanje s TRX rekvizitima ima pozitivan učinak na mišiće i kardiovaskularni sustav te na taj način doprinosi zdravlju pojedinca.

PROFESIONALNE KVALITETE I UČINKOVITOSTI
Više od desetljeća istraživanja i testiranja rezultiralo je TRX rekvizitom koji traje čak i kad je izložen svakodnevnoj, intenzivnoj komercijalnoj uporabi. Prvenstveno je namijenjen fitness centrima s velikim brojem vježbača koji ga koriste i za osobne i za grupne treninge.
TRX PRO C4 vrlo je isplativo ulaganje za fitness centre, ali i osobne i kondicijske trenere koji u svoju ponudu žele uključiti jedan od trenutno najpopularnijih vježbi u svijetu.
TRX PRO C4 je najtrajniji TRX rekvizit dizajniran za profesionalne procese obuke. Može se koristiti u različitim uvjetima uz svakodnevnu intenzivnu uporabu. Izrađen je od visokokvalitetnog materijala, dizajniran za uporabu u fitnes centrima s gumenim ručkama obrađenim antibakterijskim sredstvima, poboljšanom teksturom materijala, podesivim naslonima za noge i karabinom otpornom na krađu.
TRX PRO suspenzijski trener može se koristiti za individualne treninge i treninge u manjim ili većim skupinama.
Ovisno o vrsti vježbe, rekvizit TRX PRO C4 može se prilagoditi različitim duljinama, a svaki se trening može prilagoditi i prilagoditi fizičkoj spremi vježbača, bilo da se radi o početniku ili profesionalnom sportašu.

Paket sadrži:
TRX PRO C4 Vježbač ovjesa
TRX ekstender
TRX mrežasta torba za spremanje rekvizita
Upute za postavljanje TRX PRO C4 vježbača ovjesa
Upute za sigurnu uporabu rekvizita
Ključ za karabin TRX
Jamstvo za TRX PRO C4 vješalicu za vješanje
TRX PRO C4 VJEŠNI DIJELOVI:
Karabin testiran na 590 kg
Ekvilajzer – održava ravnotežu dviju traka
Trake za vježbe u dvije boje – označava središnji dio trake
Obujmica za podešavanje trake
Ručka od antibakterijske gume
Podesiva uzengija

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.