Grupni fitness instruktor
Online tečaj

Želite izgraditi odnos i povjerenje s velikim brojem klijenata?

Jeste li nezadovoljni svojim trenutnim poslom i razmišljate o novoj karijeri?

Imate strast za fitnesom, ali niste sigurni je li to pravi izbor za vas?

Zahvaljujući našoj edukaciji, možete se profilirati kao fitness trener. Ne treba vam prethodno iskustvo! Na samom tečaju naučit ćete sve što vam je potrebno da budete uspješan grupni fitnes instruktor. If you are already a trainer, our courses will clarify all ambiguities and improve your existing knowledge.

Ako želite naučiti kreirati vlastitu koreografiju, prilagoditi trening različitoj populaciji kao što su trudnice, starija populacija, kao i podučavati sat većoj grupi ljudi nudeći raznoliko, sigurno i učinkovito iskustvo, ovaj trening je pravi izbor za vas!

Upišite se na online tečaj Grupni Fitness Instruktor i steknite svjetski poznatu certifikaciju Natonalne Akademije za Sportsku Medicinu (NASM), organizacije koja iza sebe ima više od 35 godina iskustva i vodstva u fitness industriji. (www.nasm.org).

Tečaj možete započeti kad god želite, sadržaju možete pristupiti putem telefona, tableta ili računala, gdje god da se nalazite! Dobit ćete 100% najkvalitetnije iskustvo i vrhunski digitalni sadržaj!

Vi odlučujete kada ćete slušati nastavu ovisno o vašem slobodnom vremenu. Možete napraviti pauzu ili se vratiti na lekciju ako ste nešto propustili ili niste bili dovoljno usredotočeni.

Imate pravo pristupiti tečaju godinu dana kako ne biste propustili nijednu bitnu informaciju.

Šta ćete naučiti na tečaju

Na ovom tečaju naučit ćete:

NASM FACTS

Iskustva naših polaznika

Kako funkcionira online tečaj?

HFS blog (Facebook Cover)

Prednost online tečaja je što možete slušati gdje god želite i kada želite, u vrijeme koje Vama odgovara.

Imate pravo pristupa tečaju godinu dana.

 Edukacija uključuje: digitalnu knjigu, prezentacije, video prezentacije, skriptu s vježbama i njihovim izmjenama, bazu snimaka s vježbama, primjere gotovih treninga, kao i završni test.

Tečaj je na engleskom jeziku, s tim da ispod svake video prezentacije imate   transkript (također na engleskom) što olakšava razumijevanje.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore. 

Često postavljana pitanja

1. Postoje li uvjeti za upis na tečaj?

Potrebno je znati engleski jezik. Obuka je na engleskom, ali postoji transkript (također na engleskom) koji olakšava razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste prije učili ovaj jezik.

2. Je li potrebno prethodno iskustvo i znanje

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na treninzima ćete naučiti sve što vam je potrebno.

3. Što mi je potrebno za prijavu na obuku?

Potrebno je poslati nam e-mail adresu kojom potvrđujete za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo vam poslati obrazac za prijavu.

4. Jesam li previše star/stara za vaše tečajeve?

Naši učenici su svih uzrasta i na sve smo jako ponosni. Nudimo razne edukacije, gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

5. Da li moram da budem posebno fizički spreman/a da bih upisao/la ovaj kurs?

Nije potrebno imati zavidnu razinu tjelesne forme, ali je važno da volite i rado trenirate.

6. Kada mogu početi sa obukom?

Možete započeti online tečaj kad god želite. Vrijeme kada ćete pohađati nastavu određujete sami ovisno o svom slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili stolnog računala, gdje god se nalazili.

7. Kako izgleda završni ispit?

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore. Test sadrži ukupno 120 pitanja. Da biste položili ispit morate postići rezultat od 70% ili više točnih odgovora. Imate 120 minuta da završite ispit.

8. Što ako ne položim ispit?

Imate pravo na tri pokušaja u roku od jedne godine za polaganje završnog ispita. Ako ne prođete prvi put, možete pauzirati, ponovno prijeći područja u koja niste bili sigurni i zatim pokušati ponovno.

9. Kada i kako ću dobiti certifikat?

Kada uspješno položite ispit, potvrda će vam odmah biti dostupna u elektroničkom obliku. Original će vam biti poslan izravno iz Amerike u roku od 4 do 6 tjedana, na adresu koju imate na svom nalogu.

10. Je li certifikat međunarodno priznat?

Certifikat je međunarodno priznat.

11. Da li se certifikat obnavlja?

Certifikat se obnavlja svake 2 godine.

12. Kako mogu biti siguran/na da je ovo prava obuka za mene?

Bilo da ste početnik ili se već dugo bavite ovim poslom, moći ćete učiti i usavršavati se na našim edukacijama. Pratite trendove i budite u tijeku s najnovijim istraživanjima.

Cijena edukacije je 399 eura, uz mogućnost plaćanja u tri mjesečne rate.

Uz kupljenu edukaciju na poklon dobivate NASM mini tečaj: Resistance training. Ponuda vrijedi do kraja mjeseca.

Obuka uključuje NASM digitalnu knjigu, prezentacije, video prezentacije, video i skriptu s vježbama i njihovim modifikacijama, primjere gotovih treninga, provjere znanja, pitanja za pripremu ispita, kao i NCCA akreditirani ispit.

Nakon završene edukacije dobit ćete međunarodno priznati certifikat!

GRUPNI FITNESS INSTRUKTOR

CIJENA TEČAJA:

399

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINKili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.