Grupni fitness instruktor

Želite izgraditi odnos i povjerenje s velikim brojem klijenata?

Jeste li nezadovoljni svojim trenutnim poslom i razmišljate o novoj karijeri?

Imate strast za fitnesom, ali niste sigurni je li to pravi izbor za vas?

Zahvaljujući našoj edukaciji, možete se profilirati kao fitness trener. Ne treba vam prethodno iskustvo! Na samom tečaju naučit ćete sve što vam je potrebno da budete uspješan grupni fitnes instruktor. Ako ste već trener, naši tečajevi će razjasniti sve nejasnoće i unaprijediti vaše postojeće znanje.

Ako želite sami naučiti raditi koreografiju, prilagoditi trening različitim populacijama kao što su trudnice, starija populacija, kao i održati trening za veliku grupu ljudi koji nude raznoliko, sigurno i učinkovito iskustvo, ovaj trening je pravi izbor za vas!

Upišite se na online tečaj Certificirani Instruktor Grupnog Fitnesa i steknite svjetski poznatu certifikaciju Natonalne akademije sportske medicine (NASM), organizacije s 35 godina iskustva i vodstva u industriji fitnessa. (www.nasm.org).

Tečaj možete započeti kad god želite, sadržaju možete pristupiti putem telefona, tableta ili računala, gdje god da se nalazite! Dobit ćete 100% najkvalitetnije iskustvo i vrhunski digitalni sadržaj!

Vi odlučujete kada ćete slušati nastavu ovisno o slobodnom vremenu. Možete napraviti pauzu ili se vratiti na lekciju ako ste nešto propustili ili niste bili dovoljno usredotočeni.

Imate pravo pristupiti tečaju godinu dana kako ne biste propustili nijednu bitnu informaciju.

Šta ćete naučiti na tečaju

Na ovom tečaju naučit ćete:

NASM FACTS

Iskustva naših polaznika

Kako funkcionira online tečaj?

HFS blog (Facebook Cover)

Prednost online tečaja je što možete slušati gdje god želite i kada želite, u vrijeme koje vama odgovara.

Imate pravo pristupa tečaju godinu dana.

Edukacija uključuje: digitalnu knjigu, prezentacije, video prezentacije, skriptu s vježbama i njihovim modifikacijama, bazu snimaka s vježbama, primjere završenih treninga, pitanja za pripremu ispita, kao i završni ispit.

Obuka je na engleskom jeziku, s transkriptom ispod svake video prezentacije (također na engleskom) što olakšava razumijevanje.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore.

Često postavljana pitanja

Potrebno je znati engleski jezik. Obuka je na engleskom, ali postoji transkript koji znatno olakšava razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste prije učili ovaj jezik.

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na tečaju ćete naučiti sve što vam je potrebno.

Potrebno je poslati nam e-mail adresu kojom potvrđujete za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo vam poslati obrazac za prijavu.

Naši učenici su svih uzrasta i na sve smo jako ponosni. Nudimo razne edukacije, gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

Certifikat je međunarodno priznat.

Nije potrebno imati zavidnu razinu tjelesne forme, ali je važno da volite i rado trenirate.

Možete započeti online tečaj kad god želite. Vrijeme kada ćete pohađati nastavu određujete sami ovisno o svom slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili stolnog računala, gdje god se nalazili.

Bilo da ste početnik ili se već dugo bavite ovim poslom, moći ćete učiti i usavršavati se na našim edukacijama. Pratite trendove i budite u tijeku s najnovijim istraživanjima.

Cijena edukacije s popustom je 280 eura, uz mogućnost plaćanja u tri mjesečne rate. Akcija važi do 31. Svibnja.

Obuka uključuje NASM digitalnu knjigu, prezentacije, video prezentacije, video i skriptu s vježbama i njihovim modifikacijama, primjere gotovih treninga, provjere znanja, pitanja za pripremu ispita, kao i NCCA akreditirani ispit.

Nakon završene edukacije dobit ćete međunarodno priznati certifikat!

GRUPNI FITNESS INSTRUKTOR

CIJENA TEČAJA:

41.300  RSD (350€)

CIJENA TEČAJA SA POPUSTOM:

33.000RSD (280€)

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINKili nas kontaktirajte.