Grupni fitness instruktor

Želite izgraditi odnos i povjerenje s velikim brojem klijenata?

Jeste li nezadovoljni svojim trenutnim poslom i razmišljate o novoj karijeri?

Imate strast za fitnesom, ali niste sigurni je li to pravi izbor za vas?

Zahvaljujući našoj edukaciji, možete se profilirati kao fitness trener. Ne treba vam prethodno iskustvo! Na samom tečaju naučit ćete sve što vam je potrebno da budete uspješan grupni fitnes instruktor. If you are already a trainer, our courses will clarify all ambiguities and improve your existing knowledge.

If you want to learn to create your own choreography, to adapt the training to a different population such as pregnant women, the elderly population, as well as to teach a class to a large group of people offering a diverse, safe and effective experience, this training is the right choice for you!

Upišite se na online tečaj Grupni Fitness Instruktor i steknite svjetski poznatu certifikaciju Natonalne Akademije za Sportsku Medicinu (NASM), organizacije koja iza sebe ima više od 35 godina iskustva i vodstva u fitness industriji. (www.nasm.org).

Tečaj možete započeti kad god želite, sadržaju možete pristupiti putem telefona, tableta ili računala, gdje god da se nalazite! Dobit ćete 100% najkvalitetnije iskustvo i vrhunski digitalni sadržaj!

Vi odlučujete kada ćete slušati nastavu ovisno o vašem slobodnom vremenu. Možete napraviti pauzu ili se vratiti na lekciju ako ste nešto propustili ili niste bili dovoljno usredotočeni.

Imate pravo pristupiti tečaju godinu dana kako ne biste propustili nijednu bitnu informaciju.

Šta ćete naučiti na tečaju

Na ovom tečaju naučit ćete:

NASM FACTS

Iskustva naših polaznika

Kako funkcionira online tečaj?

HFS blog (Facebook Cover)

Prednost online tečaja je što možete slušati gdje god želite i kada želite, u vrijeme koje Vama odgovara.

Imate pravo pristupa tečaju godinu dana.

 Edukacija uključuje: digitalnu knjigu, prezentacije, video prezentacije, skriptu s vježbama i njihovim izmjenama, bazu snimaka s vježbama, primjere gotovih treninga, kao i završni test.

Tečaj je na engleskom jeziku, s tim da ispod svake video prezentacije imate   transkript (također na engleskom) što olakšava razumijevanje.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore. 

Često postavljana pitanja

Potrebno je znati engleski jezik. Obuka je na engleskom, ali postoji transkript (također na engleskom) koji olakšava razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste prije učili ovaj jezik.

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na treninzima ćete naučiti sve što vam je potrebno.

Potrebno je poslati nam e-mail adresu kojom potvrđujete za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo vam poslati obrazac za prijavu.

Naši učenici su svih uzrasta i na sve smo jako ponosni. Nudimo razne edukacije, gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

Nije potrebno imati zavidnu razinu tjelesne forme, ali je važno da volite i rado trenirate.

Možete započeti online tečaj kad god želite. Vrijeme kada ćete pohađati nastavu određujete sami ovisno o svom slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili stolnog računala, gdje god se nalazili.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore. Test sadrži ukupno 120 pitanja. Da biste položili ispit morate postići rezultat od 70% ili više točnih odgovora. Imate 120 minuta da završite ispit.

Imate pravo na tri pokušaja u roku od jedne godine za polaganje završnog ispita. Ako ne prođete prvi put, možete pauzirati, ponovno prijeći područja u koja niste bili sigurni i zatim pokušati ponovno.

Kada uspješno položite ispit, potvrda će vam odmah biti dostupna u elektroničkom obliku. Original će vam biti poslan izravno iz Amerike u roku od 4 do 6 tjedana, na adresu koju imate na svom nalogu.

Certifikat je međunarodno priznat.

Certifikat se obnavlja svake 2 godine.

Bilo da ste početnik ili se već dugo bavite ovim poslom, moći ćete učiti i usavršavati se na našim edukacijama. Pratite trendove i budite u tijeku s najnovijim istraživanjima.

Cijena edukacije iznosi 399 eura, uz mogućnost plaćanja u tri mjesečne rate.

Obuka uključuje NASM digitalnu knjigu, prezentacije, video prezentacije, video i skriptu s vježbama i njihovim modifikacijama, primjere gotovih treninga, provjere znanja, pitanja za pripremu ispita, kao i NCCA akreditirani ispit.

Nakon završene edukacije dobit ćete međunarodno priznati certifikat!

GRUPNI FITNESS INSTRUKTOR

CIJENA TEČAJA:

399€

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINKili nas kontaktirajte.