HFS Akademija

O nama
HFS Akademija je izrasla u međunarodnu organizaciju koja ima dugogodišnje iskustvo u obuci perspektivnih trenera diljem regije. Pružamo vam sustavno znanje podijeljeno na teorijski i praktični dio.
Nudimo mogućnost osposobljavanja kroz tradicionalnu nastavu i “na daljinu” putem online tečajeva. Nudimo razne edukacije, gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

Želite postati osobni trener?

nasm international kursevi
afaa international kursevi
zuti logo

Mi smo provajderi za NASM i AFAA edukacije za regiju, kao i za TRX edukacije i proizvode.

Organizacija NASM već više od 30 godina poznata je pokvalitetnom obrazovanju i profesionalnim, uspješnim trenerima.

TRX pruža obrazovanje svjetske klase za svakoga. Oni su razvili svjetsku zajednicu nudeći jednostavnu opremu, učinkovite vježbe i obrazovanje koje mogu podići vašu karijeru na sljedeću razinu.

https://www.nasm.org https://www.afaa.com https://www.trxtraining.com/

Što dobivate na kraju obuka?

Ako želite biti u toku sa svim novostima i promocijama, unesite svoju e-mail adresu u polje ispod ⬇

Neki od naših najpoznatijih tečajeva su: Certificirani Osobni Trener, Instruktor Grupnog fFtnesa, Certificirani Savjetnik za Prehranu i Suplemente, Instruktor Pilatesa, Certificirani TRX Instruktor, Specijalist za Kondicijsku Pripremu…

Naši fitnes obuke omogućit će vam da savladate sve što vas zanima u području fitnesa i da budete treneri koji će uspješno voditi druge da sigurno treniraju i postižu željene rezultate.

Cjelokupnu ponudu naših tečajeva možete vidjeti klikom na donje gumbe. 🙂

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields