Ženski fitness stručnjak
Online tečaj

Žene imaju različite potrebe za vježbanjem u različitim fazama života! Pomozite svojim klijenticama da se uspješno kreću kroz životne faze uz NASM-ovu specijalizaciju za ženski fitness!

Ženska fitness specijalizacija (WFS) daje vam priliku da osmislite i prilagodite fitness programe za svoje klijentice.

Osim očitih spolnih razlika kao što su trudnoća i neka dobna stanja (npr. promjene u menopauzi), koliko se općenito razmišlja o anatomskim i fiziološkim razlikama između muškaraca i žena pri kreiranju programa za klijentice?

Od adolescencije do prenatalnog i postnatalnog razdoblja, od užurbanog rasporeda do fizičkih ograničenja, sve su žene različite i njihove potrebe su jedinstvene. Zato smo kreirali program koji je savršeno prilagođen zahtjevima vaših klijenata i njihovim individualnim potrebama.

Redovit i pravilno osmišljen program treninga važan je dio zdravog načina života za žene svih dobi i dobi.

Na ovom online kursu, naučićete o vežbama i njihovim modifikacijama za treninge fleksibilnosti, snage, kora, ravnoteže, pliometrije i kardiorespiratorne treninge. Osim toga, naučit ćete sve što trebate znati o procjeni kondicije, psihološkim razmatranjima, prehrani i kako unaprijediti svoje poslovanje radeći sa ženama.

Zašto postati Specijalist za ženski fitness?

Program je osmišljen prema anatomskim i fiziološkim potrebama žena. Ovaj online tečaj ima za cilj omogućiti osobnim trenerima da razviju programe usmjerene na rezultate.

Naučit ćete kako primijeniti NASM Optimum Performance Training (OPT) model kako biste ispunili sve ciljeve svojih klijenata.

Kroz NASM specijalizaciju za ženski fitness doći ćete do potpuno novog broja klijenata kojima je potreban personaliziraniji pristup.

Unaprijedit ćete svoju karijeru, zaradu i bazu kupaca obučavanjem žena svih dobi i različitih tipova tijela.

Prijavite se za tečaj Specijalist za ženski fitness i steknite svjetski poznati certifikat Nacionalne akademije sportske medicine (NASM), organizacije koja ima više od 35 godina iskustva i vodstvo u fitnes industriji.(www.nasm.org).

Kako funkcionira online tečaj?

Prednost online tečaja je što možete slušati gdje god želite i kada želite, u vrijeme koje Vama odgovara.

Imate ukupno 5 godina prava pristupa sadržaju tečaja.

Edukacija uključuje:teorijski priručnik, prezentacije, video prezentacije, skriptu s vježbama i njihovim modifikacijama, bazu snimaka s vježbama, pitanja za pripremu ispita, kao i završni ispit.

Obuka je na engleskom jeziku, s transkriptom ispod svake video prezentacije (također na engleskom) što olakšava razumijevanje.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore.

Što ćete naučiti na tečaju?

Svaka faza u životu žene ima svoje izazove i prednosti. Naučit ćete o jedinstvenim biološkim aspektima žena, zdravstvenim problemima specifičnim za žene, potencijalnim čimbenicima rizika i kako oni mogu utjecati na programiranje treninga i postavljanje ciljeva.

Pregled promjena koje se događaju u tijelu žene tijekom života (pubertet, trudnoća i menopauza).

Naučit ćete sve o metabolizmu, regulaciji hormona i jedinstvenim aspektima ženske fiziologije.

Detaljan prikaz fizioloških i anatomskih razmatranja u radu s trudnicama i klijenticama nakon poroda. Također uključuje modifikacije vježbi na temelju tih promjena.

Pregled fizioloških i anatomskih razmatranja premenopauze, menopauze i postmenopauze te modifikacije treninga za uobičajene simptome.

Naučit ćete sve komponente dijagnostike, kako primijeniti subjektivne i objektivne procjene, kao i modifikacije procjene za klijentice u prenatalnom i menopauzalnom razdoblju.

Ovo poglavlje otkriva razloge za trening fleksibilnosti za žene i smjernice za odgovarajuće metode treninga, uključujući mjere opreza za trudnice i klijentice nakon poroda.

Prednosti kardiorespiratornog treninga za pomoć ženama u održavanju optimalnog zdravlja i upravljanju dinamikom promjena tijela tijekom cijelog životnog vijeka.

Važnost core treninga, ravnoteže, pliometrijskog (reaktivnog) treninga i SAQ treninga (Speed, Agility and Quickness).

Shvatit ćete zašto su trening s opterećenjem i dizanje utega vitalna komponenta programiranja ženskog treninga. Naučit ćete kako primijeniti smjernice za trening i modifikacije kako biste pomogli klijentima da postignu svoje ciljeve.

Ovo vam poglavlje pokazuje kako upotrijebiti informacije dobivene kroz dijagnostički proces za osmišljavanje sigurnih i učinkovitih progresivnih programa vježbanja koji će zadovoljiti potrebe i želje vaših klijentica koristeći NASM-ov OPT™ model.

Naučit ćete važnost pravilne prehrane za žene i dobiti opće prehrambene smjernice i znanstvena razmatranja za ovu populaciju koja su u domeni prakse fitness profesionalaca.

Naučit ćete psihološke i motivacijske elemente koje treba uzeti u obzir pri radu sa ženama. Osim toga, naučit ćete više o komunikacijskim tehnikama, postavljanju ciljeva i poboljšanju motivacije.

Predstavit ćemo poslovne i etičke odgovornosti stručnjaka za fitness za žene te kako plasirati i prodavati svoje usluge.

Kada završite tečaj, polažete ispit online iz udobnosti svog doma. Završni ispit sastoji se od 100 pitanja za koje prepoznajete točne odgovore. Za prolaz morate postići rezultat od 70% ili više točnih odgovora. Imate 90 minuta da završite ispit.

Edukacija uključuje:

Često postavljana pitanja

Kurs Specijalist za ženski fitness (NASM-WFS) vrijedi 1.5 NASM i 15 AFAA CEU bodova.

NASM Provider logoAFAA Provider Logo

Potrebno je znati engleski jezik. Obuka je na engleskom, ali postoji transkript (također na engleskom) koji olakšava razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste prije učili ovaj jezik.

Možete započeti online tečaj kad god želite. Vrijeme kada ćete pohađati nastavu određujete sami ovisno o svom slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili stolnog računala, gdje god se nalazili.

Imate ukupno 5 godina prava pristupa sadržaju tečaja od dana aktivacije. Pristup ispitu dobivate odvojeno od sadržaja i imate godinu dana prava pristupa ispitu od dana aktivacije i ukupno 3 pokušaja polaganja ispita.

Ispit polažete online u obliku testa gdje prepoznajete točne odgovore. Test sadrži 100 pitanja i imate ukupno 90 minuta za rješavanje ispita. Da biste položili ispit morate postići rezultat od 70% ili više točnih odgovora.

Ne brinite! Imate pravo na tri pokušaja u roku od jedne godine za polaganje završnog ispita. Ako ne prođete prvi put, možete pauzirati, ponovno prijeći područja u koja niste bili sigurni i zatim pokušati ponovno. Također možete kupiti dodatne testove po cijeni od 149 eura.

Kada uspješno položite ispit, certifikat će vam odmah biti dostupan u elektroničkom obliku na vašem NASM nalogu.

NASM Certifikat specijalist za ženski fitness ne ističe i ne morate ga obnavljati.

Cijena tečaja s popustom je 425 eura, uz mogućnost plaćanja u 2 rate.

Literaturu dobivate u elektroničkom obliku i imate stalnu podršku tijekom i nakon edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti e-mailom i možete da očekujete odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ženski fitness stručnjak

CIJENA TEČAJA:

499

CIJENA TEČAJA SA POPUSTOM:

425 €

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields