Žene imaju različite potrebe za vježbanjem u različitim životnim fazama! Pomozite svojim klijentima da se uspješno kreću kroz životne faze pomoću NASM -ove specijalizacije za ženski fitness!

Specijalizacija za ženski fitness (WFS) daje vam mogućnost da osmislite i prilagodite fitnes programe za svoje klijentice.

Osim očitih spolnih razlika kao što su trudnoća i neki uvjeti povezani s dobi (npr. Promjene u menopauzi), koliko se općenito uzima u obzir anatomske i fiziološke razlike između muškaraca i žena pri stvaranju programa za klijentice?

Od adolescencije do prenatalnog i postnatalnog razdoblja, od užurbanog rasporeda do tjelesnih ograničenja, sve su žene različite, a njihove potrebe jedinstvene. Zato smo stvorili program koji je savršeno prilagođen zahtjevima vaših klijenata i njihovim individualnim potrebama.

Redoviti i pravilno osmišljeni program treninga važan je dio zdravog načina života za žene svih dobi i dobi.

Na ovom online tečaju naučit ćete o vježbama i njihovim izmjenama za fleksibilnost, snagu, koru, ravnotežu, pliometriju i kardiorespiratorni trening. Osim toga, naučit ćete sve što trebate znati o procjenama kondicije, psihološkim razlozima, prehrani i kako poboljšati svoje poslovanje radeći sa ženama.

Zašto postati specijalist za ženski fitness?

dsad

Program je osmišljen prema anatomskim i fiziološkim potrebama žena. Ovaj online tečaj ima za cilj omogućiti osobnim trenerima razvoj programa orijentiranih na rezultate.

Naučit ćete kako primijeniti model NASM Optimum Performance Training (OPT) modela kako biste ispunili sve ciljeve svojih klijenata.

Putem NASM Specialization for Women Fitness doći ćete do potpuno novog broja klijenata kojima je potreban prilagođeniji pristup.

Poboljšat ćete svoju karijeru, zaradu i bazu klijenata obučavanjem žena svih dobnih skupina i različitih tipova tijela.

 

Prijavite se na tečaj specijalista za žensku fitness i steknite svjetski priznati certifikat Nacionalne akademije sportske medicine (NASM), organizacije koja iza sebe ima 35 godina iskustva i vodeće mjesto u industriji fitnesa. (www.nasm.org).

Što ćete naučiti na tečaju?

Često postavljana pitanja

Morate imati završenu srednju školu.

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na tečajevima ćete naučiti sve što vam treba.

Morate nam poslati adresu e-pošte koja potvrđuje na koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo vam poslati prijavnicu.

Naši su učenici svih dobi i jako smo ponosni na sve. Nudimo razne edukacije, gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

Certifikat je priznat u cijelom svijetu.

Nije potrebno imati zavidnu razinu tjelesne forme, ali važno je da volite i rado trenirate.

Obuka se održava dva puta godišnje, prijave su otvorene tijekom cijele godine.

Bez obzira jeste li početnik ili se dugo bavite ovim poslom, moći ćete učiti i usavršavati se na našim edukacijama. Pratite trendove i pratite najnovija istraživanja. Ako niste zadovoljni s obukom u prvih 15 dana, vratit ćemo vam novac koji ste uplatili.

Cijena edukacije je 249 eura.

Literaturu primate u elektroničkom obliku i imate stalnu podršku tijekom i nakon obrazovanja. Sva dodatna pitanja možete postaviti putem e-pošte i odgovor možete očekivati ​​u najkraćem mogućem roku.

NASM Specijalist za Ženski Fitnes

CJENA TEČAJA:

250€

Ako vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije o tome kako kupiti tečaj, posjetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.