Specijalist za ženski fitness
Online tečaj

Žene imaju različite potrebe za vježbanjem u različitim fazama života! Pomozite svojim klijenticama da se uspješno kreću kroz životne faze uz NASM-ovu specijalizaciju za ženski fitness!

Ženska fitness specijalizacija (WFS) daje vam priliku da osmislite i prilagodite fitness programe za svoje klijentice.

Osim očitih spolnih razlika kao što su trudnoća i neka dobna stanja (npr. promjene u menopauzi), koliko se općenito razmišlja o anatomskim i fiziološkim razlikama između muškaraca i žena pri kreiranju programa za klijentice?

Od adolescencije do prenatalnog i postnatalnog razdoblja, od užurbanog rasporeda do fizičkih ograničenja, sve su žene različite i njihove potrebe su jedinstvene. Zato smo kreirali program koji je savršeno prilagođen zahtjevima vaših klijenata i njihovim individualnim potrebama.

Redovit i pravilno osmišljen program treninga važan je dio zdravog načina života za žene svih dobi i dobi.

Na ovom online kursu, naučićete o vežbama i njihovim modifikacijama za treninge fleksibilnosti, snage, kora, ravnoteže, pliometrije i kardiorespiratorne treninge. Osim toga, naučit ćete sve što trebate znati o procjeni kondicije, psihološkim razmatranjima, prehrani i kako unaprijediti svoje poslovanje radeći sa ženama.

Zašto postati Specijalist za ženski fitness?

DSC05647

Program je osmišljen prema anatomskim i fiziološkim potrebama žena. Ovaj online tečaj ima za cilj omogućiti osobnim trenerima da razviju programe usmjerene na rezultate.

Naučit ćete kako primijeniti NASM Optimum Performance Training (OPT) model kako biste ispunili sve ciljeve svojih klijenata.

Kroz NASM specijalizaciju za ženski fitness doći ćete do potpuno novog broja klijenata kojima je potreban personaliziraniji pristup.

Unaprijedit ćete svoju karijeru, zaradu i bazu kupaca obučavanjem žena svih dobi i različitih tipova tijela.

Prijavite se za tečaj Specijalist za ženski fitness i steknite svjetski poznati certifikat Nacionalne akademije sportske medicine (NASM), organizacije koja ima više od 35 godina iskustva i vodstvo u fitnes industriji.(www.nasm.org).

Kako funkcionira online tečaj?

fafsa

Prednost online tečaja je što možete slušati gdje god želite i kada želite, u vrijeme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana za pristup sadržaju tečaja.

Edukacija uključuje:teorijski priručnik, prezentacije, video prezentacije, skriptu s vježbama i njihovim modifikacijama, bazu snimaka s vježbama, pitanja za pripremu ispita, kao i završni ispit.

Obuka je na engleskom jeziku, s transkriptom ispod svake video prezentacije (također na engleskom) što olakšava razumijevanje.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore.

Što ćete naučiti na tečaju?

Često postavljana pitanja

1. Postoje li uvjeti za upis na tečaj?

Potrebno je znati engleski jezik. Obuka je na engleskom, ali postoji transkript (također na engleskom) koji olakšava razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste prije učili ovaj jezik.

2. Je li potrebno prethodno iskustvo i znanje

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na treninzima ćete naučiti sve što vam je potrebno.

3. Što mi je potrebno za prijavu na obuku?

Morate nam poslati e-mail adresu kojom potvrđujete za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo vam poslati obrazac za prijavu.

4. Kada mogu početi sa tečajem?

Možete započeti online tečaj kad god želite. Vrijeme kada ćete pohađati nastavu određujete sami ovisno o svom slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili stolnog računala, gdje god se nalazili.

5. Kako izgleda završni ispit?

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore. Test sadrži ukupno 60 pitanja. Da biste položili ispit morate postići rezultat od 70% ili više točnih odgovora. Imate 90 minuta da završite ispit.

6. Što ako ne položim ispit?

Imate pravo na tri pokušaja u roku od jedne godine za polaganje završnog ispita. Ako ne prođete prvi put, možete pauzirati, ponovno prijeći područja u koja niste bili sigurni i zatim pokušati ponovno.

7. Kada i kako ću dobiti certifikat?

Kada uspješno položite ispit, potvrda će vam odmah biti dostupna u elektroničkom obliku. Original će vam biti poslan izravno iz Amerike u roku od 4 do 6 tjedana, na adresu koju imate na svom NASM računu.

9. Da li je certifikat međunarodno priznat?

Certifikat je međunarodno priznat.

8. Da li se certifikat obnavlja?

NASM certifikat Specijalist za ženski fitness ne istječe i ne treba ga obnavljati.

10. Kako mogu biti siguran/na da je ovo pravi tečaj za mene?

Bilo da ste početnik ili se već dugo bavite ovim poslom, na našim tečajima moći ćete učiti i usavršavati se, pratiti trendove i pratiti najnovija istraživanja.

Cijena tečaja je 499 eura.

Literaturu dobivate u elektroničkom obliku i imate stalnu podršku tijekom i nakon edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti e-mailom i možete da očekujete odgovor u najkraćem mogućem roku.

NASM Specijalist za Ženski Fitness

CIJENA TEČAJA:

499€

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINKili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.