Što je funkcionalni trening i zašto je fascija toliko važna?

Ako želite biti u tijeku s najsuvremenijim usavršavanjem koje doživljava sve veću ekspanziju kako u svijetu tako i kod nas, ovaj tečaj je pravi izbor za vas!

Kroz funkcionalni trening naučite što je fascija, zašto je toliko važna i kako se razvija. Naučite kako sigurno i učinkovito izvoditi razne vježbe s funkcionalnim rekvizitima i podići svoj trening na višu razinu.

Funkcionalne vježbe aktiviraju mišiće cijelog tijela, što pridonosi stvaranju boljih rezultata! Pomoći će vam da poboljšate svoj fizički izgled i funkcionalnost kako biste lakše i s manje napora izvršavali svakodnevne zadatke.

Prijavite se za online obuku na srpskom jeziku i steknite međunarodno priznati certifikat. Sadržaju možete pristupiti putem mobilnog telefona, tableta ili radne površine, gdje god se nalazili, u vrijeme koje vam odgovara.

Tečaj uključuje video materijal, jasne smjernice za planiranje treninga, primjere gotovih treninga, priručnik za vježbe, završni ispit.

Ova obuka pružit će vam znanje koje možete uspješno primijeniti pri planiranju vlastitih treninga ili radu sa svojim klijentima.
Dobivate certifikat Specijalist funkcionalnog treninga.

Ogranizacija Health and Fitness System (HFS) stvorena je kako bi okupio sve fitness obuke na jednom mjestu. Sve što vam je potrebno kako biste bili uspješan trener, za učenje i usavršavanje na području fitnesa možete pronaći kod nas. HFS se fitness tečajevima bavi u suradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i Fakultetom sporta i i fizičkog vaspitanja iz Novog Sada. Također provajder američke Nacionalne akademije sportske medicine (NASM) za region.

Naši certificirani treneri rade s našim certifikatima u Srbiji i inozemstvu.

Što dobivate ovim tečajem?

Iskustva naših učenika

Često postavljana pitanja

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na tečajevima ćete naučiti sve što vam treba.

Naši su učenici svih dobi i jako smo ponosni na sve. Nudimo razne edukacije, gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

Certifikat je međunarodno priznat.

Nije potrebno imati zavidnu razinu tjelesne forme, ali važno je da volite i rado trenirate.

Prijave su otvorene tijekom cijele godine. Obrazovanje možete započeti kad želite.

Specijalista funkcionalnog treninga

CENA TEČAJA:

 130€

Ako vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije o tome kako kupiti tečaj, posjetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.