Funkcionalni trening

Što je funkcionalni trening i zašto je fascija toliko važna?

Ako želite biti u tijeku s najsuvremenijim usavršavanjem koje doživljava sve veću ekspanziju kako u svijetu tako i kod nas, ovaj tečaj je pravi izbor za vas!
Kroz funkcionalni trening naučite što je fascija, zašto je toliko važna i kako se razvija. Naučite kako sigurno i učinkovito izvoditi razne vježbe s funkcionalnim rekvizitima i podići svoj trening na višu razinu.
Funkcionalne vježbe aktiviraju mišiće cijelog tijela, što pridonosi stvaranju boljih rezultata! Pomoći će vam da poboljšate svoj fizički izgled i funkcionalnost kako biste lakše i s manje napora izvršavali svakodnevne zadatke.
Prijavite se za online obuku na srpskom jeziku i steknite međunarodno priznati certifikat. Sadržaju možete pristupiti putem mobilnog telefona, tableta ili računala, gdje god se nalazili, u vrijeme koje vam odgovara. Tečaj uključuje video materijal, jasne smjernice za planiranje treninga, primjere treninga, priručnik za vježbe, završni ispit. Ovaj tečaj će vam pružiti znanja koja možete uspješno primijeniti prilikom planiranja vlastitih treninga ili rada sa svojim klijentima. Dobivate certifikat Specijalist za funkcionalni trening.
Organizacija Health and Fitness System (HFS) stvorena je kako bi objedinila sve fitness tečajeve na jednom mjestu. Sve što vam je potrebno da biste bili uspješan trener, učili i usavršavali se u području fitnessa možete pronaći kod nas. HFS se bavi kondicijskom edukacijom u suradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i Fakultetom za sport Sveučilišta “Union – Nikola Tesla”. On je također pružatelj usluga za Nacionalnu Akademiju Sportske Medicine SAD-a (NASM) za regiju. Naši certificirani treneri rade s našim certifikatima kako u Srbiji tako i u inostranstvu.
DSC00027

Što dobivate ovim tečajem?

Iskustva naših učenika

Često postavljana pitanja

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na tečajevima ćete naučiti sve što vam treba.

Naši su učenici svih dobi i jako smo ponosni na sve. Nudimo razne edukacije, gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

Certifikat je međunarodno priznat.

Nije potrebno imati zavidnu razinu tjelesne forme, ali važno je da volite i rado trenirate.

Prijave su otvorene tijekom cijele godine. Obrazovanje možete započeti kad želite.

Cijena tečaja je 130 eura.

Edukacija uključuje: video materijal, jasne smjernice za planiranje treninga, primjere gotovih treninga, priručnik za vježbe i završni ispit.

Nakon završenog tečaja dobivate međunarodno priznati certifikat!

SPECIJALIST ZA FUNKCIONALNI TRENING

CIJENA TEČAJA:

130€

Ako vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije o tome kako kupiti tečaj, posjetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.