Funkcionalni Trening
Online tečaj

Šta je funkcionalni trening i zbog čega je fascija toliko važna?

Ukoliko želite biti u toku sa najmodernijim treningom koji doživljava sve veću ekspanziju kako u svijetu tako i kod nas, ova obuka je pravi izbor za Vas!

Naučite šta je fascija, zašto je toliko važna i kako se razvija kroz funkcionalni trening. Naučite kako sigurno i učinkovito izvoditi razne vježbe s funkcionalnim rekvizitima i podignite svoj trening na sljedeću razinu.

Funkcionalne vježbe aktiviraju mišiće cijelog tijela što pridonosi boljim rezultatima! Pomoći će vam da poboljšate svoju fizičku formu i funkcionalnost kako biste lakše i s manje napora obavljali svakodnevne poslove.

Šta dobijate ovim tečajem?

ONLINE kurs je odličan izbor za sve one koji ne žive u Novom Sadu, Beogradu ili Podgorici, a žele da završe ovaj kurs. Online sadržaj tečaja bit će vam dostupan 6 mjeseci na digitalnoj platformi.

Što ćete naučiti na tečaju?

O nama...

Organizacija HFS Academija stvorena je kako bi objedinila sve fitness treninge na jednom mjestu. Kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno da budete uspješan trener, učite i usavršavate se na području fitnessa. HFS Akademija bavi se fitnes edukacijom u suradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i Fakultetom za sport Sveučilišta “Union – Nikola Tesla”.. Također je provider za američku Nacionalnu Akademiju Sportske Medicine (NASM) za regiju, kao i za TRX Training (online trening i TRX oprema).

Naši sertifikovani personalni treneri dugi niz godina uspešno grade svoje karijere i rade sa našim sertifikatima kako u Srbiji tako iu inostranstvu.

Iskustva naših polaznika

Često postavljana pitanja

Cjelokupna literatura, koja uključuje kvalitetne video zapise i teorijska predavanja i vježbe, priručnik s vježbama, primjere gotovih treninga, završni ispit, dostupna vam je u svakom trenutku na platformi.

Imate pristup sadržaju tečaja ukupno 6 mjeseci od dana aktivacije.

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na treninzima ćete naučiti sve što vam je potrebno.

Registrirati se možete na dva načina: putem web stranice i putem e-pošte.

Prilikom prijave putem web stranice možete odabrati dvije mogućnosti: plaćanje platnom karticom, ako tečaj plaćate u cijelosti ili plaćanje virmanom ako želite platiti na rate. U tom slučaju vaša prijava će nam biti poslana poštom, a mi ćemo vam poslati upute za plaćanje.

Ukoliko se prijavljujete e-mailom potrebno je samo naglasiti za koji se tečaj prijavljujete. Poslat ćemo Vam prijavnicu (word dokument) koju trebate ispuniti i vratiti nam poštom, kao i upute za plaćanje.

Ispit polažete online u obliku testa gdje prepoznajete točne odgovore. Da biste položili ispit morate postići rezultat od 70% ili više točnih odgovora. Za polaganje završnog ispita imate ukupno 3 pokušaja.

Ne brinite! Imate pravo na tri pokušaja u roku od mjesec dana nakon završetka školovanja za polaganje završnog ispita. Ako ne prođete prvi put, možete pauzirati, ponovno prijeći područja u koja niste bili sigurni i zatim pokušati ponovno. Također možete kupiti dodatne testove.

Kada uspešno položite ispit, sertifikat na srpskom jeziku će vam odmah biti dostupan u elektronskom obliku na vašem HFS nalogu.

Štampanu verziju, na srpskom i engleskom jeziku, poslaćemo vam na kućnu adresu.

Cijena tečaja je 130 eura.

Trening uključuje: video materijal, jasne smjernice za planiranje treninga, primjere gotovih treninga, priručnik s vježbama i završni ispit.

Nakon završenog tečaja dobivate međunarodno priznati certifikat!

Specijalist za Funkcionalni Trening

CIJENA TEČAJA:

130€

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINKili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.