Funkcionalni trening
Online tečaj

Šta je funkcionalni trening i zbog čega je fascija toliko važna?

Ukoliko želite biti u toku sa najmodernijim treningom koji doživljava sve veću ekspanziju kako u svijetu tako i kod nas, ova obuka je pravi izbor za Vas!

Naučite šta je fascija, zašto je toliko važna i kako se razvija kroz funkcionalni trening. Naučite kako sigurno i učinkovito izvoditi razne vježbe s funkcionalnim rekvizitima i podignite svoj trening na sljedeću razinu.

Funkcionalne vježbe aktiviraju mišiće cijelog tijela što pridonosi boljim rezultatima! Pomoći će vam da poboljšate svoju fizičku formu i funkcionalnost kako biste lakše i s manje napora obavljali svakodnevne poslove.

Prijavite se za online obuku na srpskom jeziku i steknite međunarodno priznat certifikat. Sadržajima možete pristupiti putem mobitela, tableta ili lap topa, gdje god se nalazili, u vrijeme koje Vama odgovara. Imate pristup tečaju 6 mjeseci od trenutka aktivacije.

Tečaj uključuje video materijal, jasne smjernice za planiranje treninga, primjere gotovih treninga, priručnik s vježbama te završni ispit.

Ovaj tečaj će vam pružiti znanja koja možete uspješno primijeniti u planiranju vlastitih treninga ili u radu sa svojim klijentima.


Dobivate certifikat Specijalist Funkcionalnog Treninga.

Organizacija HFS Akademija stvorena je kako bi objedinila sve fitness obuke na jednom mjestu. Sve što vam je potrebno da biste bili uspješan trener, učili i usavršavali se u području fitnesa možete pronaći kod nas. HFS se bavi fitnes edukacijom u suradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i Fakultetom za sport Sveučilišta “Union – Nikola Tesla”. Takođe je provajder za američku Nacionalnu Akademiju za Sportsku Medicinu (NASM) za regiju.

Naši certifikovani treneri rade sa našim certifikatima u Srbiji i inostranstvu.

DSC00027

Što dobivate ovim tečajem?

Iskustva naših polaznika

Često postavljana pitanja

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na tečaju ćete naučiti sve što vam je potrebno.

Naši učenici su svih uzrasta i na sve smo jako ponosni. Nudimo razne edukacije, gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

Certifikat je međunarodno priznat.

Nije potrebno imati zavidnu razinu tjelesne forme, ali je važno da volite i rado trenirate.

Prijave su otvorene tijekom cijele godine. Edukaciju možete započeti kada želite.

Cijena tečaja je 130 eura.

Edukacija uključuje: video materijal, jasne smjernice za planiranje treninga, primjere gotovih treninga, priručnik s vježbama i završni ispit.

Nakon završenog tečaja dobivate međunarodno priznati certifikat!

SPECIJALIST ZA FUNKCIONALNI TRENING

CIJENA TEČAJA:

130€

 

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.