Specijalist za Istezanje i Fleksibilnost
Online tečaj

Istezanje je popularnije no ikad. Uz NASM-ov tečaj Specijalist za istezanja i fleksibilnosti, svladat ćete tehnike i strategije potrebne za poboljšanje fleksibilnosti vaših klijenata.

Započnite karijeru u fitnessu ili dodajte drugu specijalizaciju koja će vam pomoći da proširite bazu klijenata!

NASM je ovaj tečaj razvio s vodećim stručnjacima iz industrije, Stretch to Win Institute ™, koji radi na istraživanjima vezanim uz primjenu istezanja u fitnessu više od 20 godina.

Na ovom tečaju naučit ćete tehnike i metode istezanja koje će pomoći vašim klijentima poboljšati funkcionalnu mobilnost na treningu ili tijekom svakodnevnih aktivnosti.

Ovaj revolucionarni program temelji se na znanstvenim istraživanjima i metodama kako bi vas pripremili za obuku klijenata, evaluaciju i planiranje programa istezanja prilagođenog njihovim specifičnim potrebama.

Fleksibilnost i oporavak važni su dijelovi svakog fitnes programa. Upotpunite svoje vještine najnovijim znanjima u području treninga fleksibilnosti.

Šta dobijate ovim tečajem?

Dobivate globalno priznati certifikat od Nacionalne akademije sportske medicine (NASM), organizacije s više od 35 godina iskustva i liderstva u industriji fitnessa. (www.nasm.org).

Kako funkcionira online tečaj?

Prednost online tečaja je što možete slušati gdje god želite i kada želite, u vrijeme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana za pristup sadržaju tečaja.

Edukacija uključuje: video prezentacije, skriptu koja prati video lekcije, pitanja za pripremu ispita kao i završni ispit.

Obuka je na engleskom jeziku, s transkriptom ispod svake video prezentacije (također na engleskom) što olakšava razumijevanje.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore.

Što ćete naučiti na tečaju?

Sadržaj tečaja

Poglavlje 1: Uvod u integriranu fleksibilnost

Razumjet ćete razloge uključivanja integriranog istezanja u program treninga i prepoznati kome to najviše koristi.

Poglavlje 2: Opseg prakse

Pregled primjerenog i etičnog ponašanja u primjeni integriranog istezanja.

3 Video zapisa

Poglavlje 3: Znanost o fleksibilnosti i istezanju

Naučit ćete spektar fleksibilnosti koji se odnosi na različite vrste tkiva i sustava te opisati motoričko ponašanje povezano s istezanjem.

Poglavlje 4: Anatomija i kineziologija fascije

Naučit ćete osnovne koncepte fascijalne anatomije i prepoznati lokacije fascijalnih mreža.

21 Video zapis

Poglavlje 5: Komunikacija

Naučit ćete primijeniti vodeće tehnike za uspostavljanje odnosa i povjerenja s klijentima. Prenesete klijentima različite pogodnosti i procedure vezane za integrisane planove istezanja.

Poglavlje 6: Dijagnostika

Naučit ćete rutinske postupke pregleda i procjene koji se koriste za integrirano programiranje istezanja. Također, naučit ćete proces kontrolne procjene nakon primjene integriranih tehnika istezanja.

4 videozapisa 2 brošure za ispis

Poglavlje 7: Integrirane tehnike istezanja

Ovo poglavlje tumači klijentov odgovor, fizički i emocionalni, na integrirane tehnike istezanja.

Poglavlje 8: Tehnike samoistezanja

Razumjet ćete ulogu samoistezanja u integriranom programu istezanja. Naučit ćete opisati opcije samorastezanja koje rade za većinu klijenata.

Poglavlje 9: Dizajn programa fleksibilnosti

Naučit ćete odrediti odgovarajuće tehnike istezanja i njihovu učestalost na temelju dijagnostičkih rezultata.

2 Videos

Kada završite tečaj, polažete ispit online iz udobnosti svog doma. Završni ispit sastoji se od 100 pitanja za koje prepoznajete točne odgovore. Za prolaz morate postići rezultat od 70% ili više točnih odgovora. Imate 90 minuta da završite ispit.

Obrazovanje uključuje

NASM FACTS

Često postavljana pitanja

Tečaj Specijalist za Istezanje i Fleksibilnost (NASM-SFC) vrijedi 1.6 NASM CEU bodova i 16 AFAA CEU bodova.

NASM Provider logoAFAA Provider Logo

Potrebno je znati engleski jezik. Obuka je na engleskom, ali postoji transkript (također na engleskom) koji olakšava razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste prije učili ovaj jezik.

Možete započeti online tečaj kad god želite. Vrijeme kada ćete pohađati nastavu određujete sami ovisno o svom slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili stolnog računala, gdje god se nalazili.

Imate ukupno godinu dana prava na pristup sadržaju tečaja od dana aktivacije. Pristup ispitu dobivate odvojeno od sadržaja te također imate godinu dana prava pristupa ispitu od dana aktivacije te imate ukupno 3 pokušaja za polaganje ispita

Ispit polažete online u obliku testa gdje prepoznajete točne odgovore. Test sadrži 100 pitanja i imate ukupno 90 minuta za rješavanje ispita. Da biste položili ispit morate postići rezultat od 70% ili više točnih odgovora.

Ne brinite! Imate pravo na tri pokušaja u roku od jedne godine za polaganje završnog ispita. Ako ne prođete prvi put, možete pauzirati, ponovno prijeći područja u koja niste bili sigurni i zatim pokušati ponovno. Također možete kupiti dodatne testove po cijeni od 149 eura.

Kada uspješno položite ispit, certifikat će vam odmah biti dostupan u elektroničkom obliku na vašem NASM nalogu.

NASM Certifikat specijalist za istezanje i fleksibilnost (NASM-SFC) ne ističe i ne treba ga obnavljati.

Cijena edukacije sa popustom je 425 eura, uz mogućnost plaćanja na 3 mjesečne rate.

Edukacija uključuje: video prezentacije, skriptu koja prati video lekcije, pitanja za pripremu ispita kao i završni ispit.

Nakon završene edukacije dobit ćete međunarodno priznati certifikat!

SPECIJALIST ZA ISTEZANJE I FLEKSIBILNOST

CIJENA TEČAJA:

499

CIJENA TEČAJA SA POPUSTOM:

425€

Mogućnost plaćanja u 3 rate. 

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINKili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.