Specijalist za istezanje i fleksibilnost
Online tečaj

Istezanje je popularnije no ikad. Uz NASM-ov tečaj Specijalist za istezanja i fleksibilnosti, svladat ćete tehnike i strategije potrebne za poboljšanje fleksibilnosti vaših klijenata.

Započnite karijeru u fitnessu ili dodajte drugu specijalizaciju koja će vam pomoći da proširite bazu klijenata!

NASM je ovaj tečaj razvio s vodećim stručnjacima iz industrije, Stretch to Win Institute ™, koji radi na istraživanjima vezanim uz primjenu istezanja u fitnessu više od 20 godina.

Na ovom tečaju naučit ćete tehnike i metode istezanja koje će pomoći vašim klijentima poboljšati funkcionalnu mobilnost na treningu ili tijekom svakodnevnih aktivnosti.

Ovaj revolucionarni program temelji se na znanstvenim istraživanjima i metodama kako bi vas pripremili za obuku klijenata, evaluaciju i planiranje programa istezanja prilagođenog njihovim specifičnim potrebama.

Fleksibilnost i oporavak važni su dijelovi svakog fitnes programa. Upotpunite svoje vještine najnovijim znanjima u području treninga fleksibilnosti.

Šta dobijate ovim tečajem?

Prijavite se za tečaj specijalista za istezanje i fleksibilnost i steknite svjetski poznat certifikat Nacionalne akademije sportske medicine (NASM), organizacije s više od 35 godina iskustva i vodstva u fitnes industriji. (www.nasm.org).

NASM FACTS

Kako funkcionira online tečaj?

Prednost online tečaja je što možete slušati gdje god želite i kada želite, u vrijeme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana za pristup sadržaju tečaja.

Edukacija uključuje: video prezentacije, skriptu koja prati video lekcije, pitanja za pripremu ispita kao i završni ispit.

Obuka je na engleskom jeziku, s transkriptom ispod svake video prezentacije (također na engleskom) što olakšava razumijevanje.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore.

Što ćete naučiti na tečaju?

Često postavljana pitanja

Potrebno je znati engleski jezik. Obuka je na engleskom, ali postoji transkript (također na engleskom) koji olakšava razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste prije učili ovaj jezik.

Nije neophodno prethodno iskustvo. Na treninzima ćete naučiti sve što vam je potrebno.

Morate nam poslati e-mail adresu kojom potvrđujete za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo vam poslati obrazac za prijavu.

Možete započeti online tečaj kad god želite. Vrijeme kada ćete pohađati nastavu određujete sami ovisno o svom slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili stolnog računala, gdje god se nalazili.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore. Test sadrži ukupno 100 pitanja. Da biste položili ispit morate postići rezultat od 70% ili više točnih odgovora. Imate 90 minuta da završite ispit.

Imate pravo na tri pokušaja u roku od jedne godine za polaganje završnog ispita. Ako ne prođete prvi put, možete pauzirati, ponovno prijeći područja u koja niste bili sigurni i zatim pokušati ponovno.

Kada uspješno položite ispit, certifikat će vam odmah biti dostupan u elektroničkom obliku na vašem NASM nalogu.

Certifikat je međunarodno priznat.

NASM certifikat Specijalist za istezanje i fleksibilnost ne istječe i ne treba ga obnavljati.

Bilo da ste početnik ili se već dugo bavite ovim poslom, moći ćete učiti i usavršavati se na našim edukacijama. Pratite trendove i budite u tijeku s najnovijim istraživanjima.

Cijena edukacije sa popustom iznosi 399 eura, s mogućnošću plaćanja na 3 mjesečne rate.

Edukacija uključuje: video prezentacije, skriptu koja prati video lekcije, pitanja za pripremu ispita kao i završni ispit.

Nakon završene edukacije dobit ćete međunarodno priznati certifikat!

SPECIJALIST ZA ISTEZANJE I FLEKSIBILNOST

CIJENA TEČAJA:

499

CIJENA TEČAJA SA POPUSTOM:

399€

Mogućnost plaćanja u 3 rate. 

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.