Specijalist za kondicijsku pripremu
Online tečaj

Želite li surađivati ​​sa sportašima ili sportski orijentiranim rekreativcima kako biste poboljšali njihov učinak?

Cijeli život trenirate, vezani ste za određeni sport, i oduvijek ste željeli postati kondicijski trener? Možda ste već osobni trener i želite proširiti svoje poslovanje i uključiti mlade sportaše (osnovna škola, srednja škola, fakultet) u svoj rad?

Sportaši imaju velika očekivanja, kako od sebe tako i od svojih trenera. Oni traže najbolje stručnjake koji im mogu pomoći u postizanju vrhunskih sportskih rezultata.

Kako biste ispunili ta očekivanja, prijavite se na internetski tečaj stručnjaka za fitness trening i savladajte:

  • Tehnika vježbanja koja je zanimljiva i dinamična i koja poboljšava performanse i pomaže u sprječavanju ozljeda.
  • Znanstveno dokazani pristupi koje koristi gotovo svaki profesionalni sportski tim.
  • Kako prilagoditi program treninga sportašima na svim razinama treninga.
  • Savladajte znanost iza ljudskih pokreta i sportskih performansi.
  • Steknite dodatnu stručnost poznavanjem sportske psihologije, prehrane i ergogenih sredstava.

Jeste li znali da NASM certificirani osobni treneri koji su specijalizirani za stručnjake za kondicijsku pripremu zarađuju u prosjeku 40% više od ostalih osobnih trenera bez ove specijalizacije.

Upišite se na online tečaj Specijalist za kondicijsku pripremu i steknite svjetski poznati certifikat Natonalne akademije sportske medicine (NASM), organizacije koja ima više od 35 godina iskustva i vodstvo u fitnes industriji. (www.nasm.org).

Tečaj možete započeti kad god želite, sadržaju možete pristupiti putem telefona, tableta ili računala, gdje god da se nalazite! Dobit ćete 100% najkvalitetnije iskustvo i vrhunski digitalni sadržaj!

Vi odlučujete kada ćete slušati nastavu ovisno o slobodnom vremenu. Možete napraviti pauzu ili se vratiti na lekciju ako ste nešto propustili ili niste bili dovoljno usredotočeni. Imate pravo pristupa sadržaju tečaja godinu dana kako ne biste propustili nijednu bitnu informaciju.

Zahvaljujući velikom broju različitih edukacija, bez obzira na dob i interese, svatko može pronaći odgovarajući tečaj za sebe i postati stručnjak.

Šta ćete naučiti na kursu:

Kako funkcionira online tečaj?

Prednost online tečaja je što možete slušati gdje god želite i kada želite, u vrijeme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana za pristup sadržaju tečaja.

Edukacija uključuje: digitalnu knjigu sa 16 poglavlja, 35 video prezentacija predavanja, knjižnicu vježbi sa 64 videa, primjere gotovih treninga, testove znanja, pitanja za pripremu ispita (2 testa sa 100 pitanja), kao i završni ispit.

Obuka je na engleskom jeziku, s transkriptom ispod svake video prezentacije (također na engleskom) što olakšava razumijevanje.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore.

NASM FACTS

Često postavljana pitanja

Potrebno je znati engleski jezik. Obuka je na engleskom, ali postoji transkript (također na engleskom) koji olakšava razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste prije učili ovaj jezik.

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na treninzima ćete naučiti sve što vam je potrebno.

Morate nam poslati e-mail adresu kojom potvrđujete za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo vam poslati obrazac za prijavu.

Možete započeti online tečaj kad god želite. Vrijeme kada ćete pohađati nastavu određujete sami ovisno o svom slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili stolnog računala, gdje god se nalazili.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore. Test sadrži ukupno 100 pitanja. Da biste položili ispit morate postići rezultat od 70% ili više točnih odgovora. Imate 90 minuta da završite ispit.

Imate pravo na tri pokušaja u roku od jedne godine za polaganje završnog ispita. Ako ne prođete prvi put, možete pauzirati, ponovno prijeći područja u koja niste bili sigurni i zatim pokušati ponovno.

Certifikat je međunarodno priznat.

NASM certifikat Specijalist za kondicijsku pripremu ne istječe i ne treba ga obnavljati.

Nije potrebno imati zavidnu razinu tjelesne forme, ali je važno da volite i rado trenirate.

Bilo da ste početnik ili se već dugo bavite ovim poslom, na našim tečajima moći ćete učiti i usavršavati se, pratiti trendove i pratiti najnovija istraživanja.

Cijena edukacije s popustom iznosi 559 eura, uz mogućnost plaćanja u tri mjesečne rate.

Obuka uključuje: NASM digitalnu knjigu, prezentacije, video prezentacije, primjere završenih edukacija, provjere znanja, pitanja za pripremu ispita, kao i NCCA akreditirani ispit.

Nakon završene edukacije dobit ćete međunarodno priznati certifikat!

SPECIJALIST ZA KONDICIJSKU PRIPREMU

CIJENA TEČAJA:

699

CIJENA TEČAJA SA POPUSTOM:

559€

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINKili nas kontaktirajte.