Specijalist za kondicijsku pripremu
Online tečaj

Želite li surađivati ​​sa sportašima ili sportski orijentiranim rekreativcima kako biste poboljšali njihov učinak?

Cijeli život trenirate, vezani ste za određeni sport, i oduvijek ste željeli postati kondicijski trener? Možda ste već osobni trener i želite proširiti svoje poslovanje i uključiti mlade sportaše (osnovna škola, srednja škola, fakultet) u svoj rad?

Sportaši imaju velika očekivanja, kako od sebe tako i od svojih trenera. Oni traže najbolje stručnjake koji im mogu pomoći u postizanju vrhunskih sportskih rezultata.

Kako biste ispunili ta očekivanja, prijavite se na internetski tečaj stručnjaka za fitness trening i savladajte:

  • Tehnika vježbanja koja je zanimljiva i dinamična i koja poboljšava performanse i pomaže u sprječavanju ozljeda.
  • Znanstveno dokazani pristupi koje koristi gotovo svaki profesionalni sportski tim.
  • Kako prilagoditi program treninga sportašima na svim razinama treninga.
  • Savladajte znanost iza ljudskih pokreta i sportskih performansi.
  • Steknite dodatnu stručnost poznavanjem sportske psihologije, prehrane i ergogenih sredstava.

Jeste li znali da NASM certificirani osobni treneri koji su specijalizirani za stručnjake za kondicijsku pripremu zarađuju u prosjeku 40% više od ostalih osobnih trenera bez ove specijalizacije.

Upišite se na online tečaj Specijalist za kondicijsku pripremu i steknite svjetski poznati certifikat Natonalne akademije sportske medicine (NASM), organizacije koja ima više od 35 godina iskustva i vodstvo u fitnes industriji. (www.nasm.org).

Tečaj možete započeti kad god želite, sadržaju možete pristupiti putem telefona, tableta ili računala, gdje god da se nalazite! Dobit ćete 100% najkvalitetnije iskustvo i vrhunski digitalni sadržaj!

Vi odlučujete kada ćete slušati nastavu ovisno o slobodnom vremenu. Možete napraviti pauzu ili se vratiti na lekciju ako ste nešto propustili ili niste bili dovoljno usredotočeni. Imate pravo pristupa sadržaju tečaja godinu dana kako ne biste propustili nijednu bitnu informaciju.

Zahvaljujući velikom broju različitih edukacija, bez obzira na dob i interese, svatko može pronaći odgovarajući tečaj za sebe i postati stručnjak.

Šta ćete naučiti na kursu:

Kako funkcionira online tečaj?

Prednost online tečaja je što možete slušati gdje god želite i kada želite, u vrijeme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana za pristup sadržaju tečaja.

Edukacija uključuje: digitalnu knjigu sa 16 poglavlja, 35 video prezentacija predavanja, knjižnicu vježbi sa 64 videa, primjere gotovih treninga, testove znanja, pitanja za pripremu ispita (2 testa sa 100 pitanja), kao i završni ispit.

Obuka je na engleskom jeziku, s transkriptom ispod svake video prezentacije (također na engleskom) što olakšava razumijevanje.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore.

NASM FACTS

Često postavljana pitanja

1. Postoje li uvjeti za upis na tečaj?

Potrebno je znati engleski jezik. Obuka je na engleskom, ali postoji transkript (također na engleskom) koji olakšava razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste prije učili ovaj jezik.

2. Je li potrebno prethodno iskustvo i znanje

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na treninzima ćete naučiti sve što vam je potrebno.

3. Što mi je potrebno za prijavu na obuku?

Morate nam poslati e-mail adresu kojom potvrđujete za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo vam poslati obrazac za prijavu.

4. Kada mogu početi sa tečajem?

Možete započeti online tečaj kad god želite. Vrijeme kada ćete pohađati nastavu određujete sami ovisno o svom slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili stolnog računala, gdje god se nalazili.

5. Kako izgleda završni ispit?

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore. Test sadrži ukupno 100 pitanja. Da biste položili ispit morate postići rezultat od 70% ili više točnih odgovora. Imate 90 minuta da završite ispit.

6. Što ako ne položim ispit?

Imate pravo na tri pokušaja u roku od jedne godine za polaganje završnog ispita. Ako ne prođete prvi put, možete pauzirati, ponovno prijeći područja u koja niste bili sigurni i zatim pokušati ponovno.

7. Je li certifikat međunarodno priznat?

Certifikat je međunarodno priznat.

8. Da li se certifikat obnavlja?

NASM certifikat Specijalist za kondicijsku pripremu ne istječe i ne treba ga obnavljati.

9. Moram li biti posebno tjelesno sposoban da se upišem na ovaj tečaj?

Nije potrebno imati zavidnu razinu tjelesne forme, ali je važno da volite i rado trenirate.

10. Kako mogu biti siguran/na da je ovo pravi tečaj za mene?

Bilo da ste početnik ili se već dugo bavite ovim poslom, na našim tečajima moći ćete učiti i usavršavati se, pratiti trendove i pratiti najnovija istraživanja.

Cijena edukacije je 699 eura, uz mogućnost plaćanja u tri mjesečne rate.

Obuka uključuje NASM digitalnu knjigu, prezentacije, video prezentacije, primjere završenih edukacija, provjere znanja, pitanja za pripremu ispita, kao i NCCA akreditirani ispit.

Nakon završene edukacije dobit ćete međunarodno priznati certifikat!

SPECIJALIST ZA KONDICIJSKU PRIPREMU

CIJENA TEČAJA:

81.700 RSD (699€)

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINKili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.