Specijalist za korektivne vježbe
Online tečaj

Kako postati stručnjak za korektivno vježbanje i povećati svoju stručnost?

Susrećete li se kao trener često sa klijentima koji imaju bolove u leđima, koljenima, stopalima, vratu ili ramenima? Voljeli biste im pomoći da se kreću, osjećaju i bolje žive, ali niste sigurni na koji način, koje vježbe, kojim redoslijedom i koliko često.

Zašto je potrebno korektivno vježbanje?

Tko može imati koristi od korektivnog vježbanja?

Suvremeni način života doveo je do toga da se ljudi manje kreću, a više vremena provode u sjedećem položaju. Dugotrajno sjedenje i umor dovode do nepravilnog sjedećeg položaja, bolova u leđima, lošeg držanja i kasnije deformiteta. Kao treneru, važno je razumjeti da gotovo svaki klijent s kojim radite može biti sklon čestim ozljedama i bolestima, od bolova u donjem dijelu leđa, ozljeda ALC-a do bolova u ramenu.

NASM specijalizacija za korektivno vježbanje je provjereni program koji se može koristiti za smanjenje mišićne disfunkcije. Možete ga primijeniti na sve klijente, što će dodatno povećati vrijednost vašeg poslovanja. Dobivanje certifikata stručnjaka za korektivno vježbanje (NASM-CES) pokazuje vašu stalnu strast i ulaganje u obrazovanje, pomažući vam da se bolje uspostavite kao lider u industriji fitnessa.

Program Specijalist za Korektivno Vežbanje (NASM-CES) možete primeniti na klijente koji su već u dobrom fizičkom stanju ali žele više! Možda se spremaju za utrku ili se natječu u sportu.

Imat ćete znanje koje ćete moći primijeniti u radu s klijentima kako biste bili sigurni da su u stanju učiniti sve što je u njihovoj moći, zadržati učinkovitost kretanja i izbjeći ozljede jer svakodnevno izazivaju svoje tijelo i guraju izvan granica.

Bilo da ste kondicijski trener, sportski trener, fitness trener ili možda kiropraktičar ili terapeut za masažu, ovaj tečaj će vam omogućiti da povećate kvalitetu usluga, postanete profesionalniji i pomognete svojim klijentima na pravi način.

Upišite se na online tečaj Specijalist za korektivne vježbe i steknite svjetski poznati certifikat Natonalne akademije sportske medicine (NASM), organizacije koja ima više od 35 godina iskustva i vodstvo u fitnes industriji. (www.nasm.org).

Tečaj možete započeti kad god želite, sadržaju možete pristupiti putem telefona, tableta ili računala, gdje god da se nalazite! Dobit ćete 100% najkvalitetnije iskustvo i vrhunski digitalni sadržaj!

Vi odlučujete kada ćete slušati nastavu ovisno o slobodnom vremenu. Možete napraviti pauzu ili se vratiti na lekciju ako ste nešto propustili ili niste bili dovoljno usredotočeni.

Imate pravo pristupa sadržaju tečaja godinu dana kako ne biste propustili nijednu bitnu informaciju.

Zahvaljujući velikom broju različitih edukacija, bez obzira na dob i interese, svatko može pronaći odgovarajući tečaj za sebe i postati stručnjak.

Šta ćete naučiti na tečaju

Na ovom tečaju naučit ćete samostalno osmišljavati treninge, ispravljati deformacije, te tako spriječiti ozljede i otkloniti bol kod klijenata. Dobit ćete veliki izbor vježbi kako bi vaši klijenti bili zadovoljni i motivirani.

NASM FACTS

Kako funkcionira online tečaj?

Prednost online tečaja je što možete slušati gdje god želite i kada želite, u vrijeme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana za pristup sadržaju tečaja.

Edukacija uključuje: digitalnu knjigu s 18 poglavlja, više od 50 video prezentacija, skriptu s vježbama i njihovim izmjenama, bazu snimaka s vježbama, primjere gotovih treninga, pitanja za pripremu ispita, kao i završni test.

Obuka je na engleskom jeziku, s transkriptom ispod svake video prezentacije (također na engleskom) što olakšava razumijevanje.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore.

Često postavljana pitanja

1. Postoje li uvjeti za upis na tečaj?

Potrebno je znati engleski jezik. Obuka je na engleskom, ali postoji transkript (također na engleskom) koji olakšava razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste prije učili ovaj jezik.

2. Je li potrebno prethodno iskustvo i znanje

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na treninzima ćete naučiti sve što vam je potrebno.

3. Kada mogu početi sa obukom?

Možete započeti online tečaj kad god želite. Vrijeme kada ćete pohađati nastavu određujete sami ovisno o svom slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili stolnog računala, gdje god se nalazili.

4. Što mi je potrebno za prijavu na obuku?

Morate nam poslati e-mail adresu kojom potvrđujete za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo vam poslati obrazac za prijavu.

5. Kako izgleda završni ispit?

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore. Test sadrži ukupno 100 pitanja. Da biste položili ispit morate postići rezultat od 70% ili više točnih odgovora. Imate 90 minuta da završite ispit.

6. Što ako ne položim ispit?

Imate pravo na tri pokušaja u roku od jedne godine za polaganje završnog ispita. Ako ne prođete prvi put, možete pauzirati, ponovno prijeći područja u koja niste bili sigurni i zatim pokušati ponovno.

7. Kada i kako ću dobiti certifikat?

Kada uspješno položite ispit, potvrda će vam odmah biti dostupna u elektroničkom obliku. Original će vam biti poslan izravno iz Amerike u roku od 4 do 6 tjedana, na adresu koju imate na svom NASM računu.

8. Da li je certifikat međunarodno priznat?

Certifikat je međunarodno priznat.

9. Da li se certifikat obnavlja?

NASM certifikat stručnjaka za korektivne vježbe ne istječe i ne treba ga obnavljati.

10. Kako mogu biti siguran/na da je ovo pravi tečaj za mene?

Bilo da ste početnik ili se već dugo bavite ovim poslom, na našim tečajima moći ćete učiti i usavršavati se, pratiti trendove i pratiti najnovija istraživanja.

Cijena edukacije je 899 eura, uz mogućnost plaćanja u tri mjesečne rate.

Obuka uključuje NASM digitalnu knjigu, prezentacije, video prezentacije, primjere završenih edukacija, provjere znanja, pitanja za pripremu ispita, kao i NCCA akreditirani ispit.

Nakon završene edukacije dobit ćete međunarodno priznati certifikat!

SPECIJALIST ZA KOREKTIVNE VJEŽBE

CIJENA TEČAJA:

899€

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINKili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.