Specijalist za korektivno vježbanje

Kako postati stručnjak za korektivno vježbanje i povećati svoju stručnost?

Susrećete li se kao trener često sa klijentima koji imaju bolove u leđima, koljenima, stopalima, vratu ili ramenima? Voljeli biste im pomoći da se kreću, osjećaju i bolje žive, ali niste sigurni na koji način, koje vježbe, kojim redoslijedom i koliko često.

Zašto je potrebno korektivno vježbanje?

Tko može imati koristi od korektivnog vježbanja?

Suvremeni način života doveo je do toga da se ljudi manje kreću, a više vremena provode u sjedećem položaju. Dugotrajno sjedenje i umor dovode do nepravilnog sjedećeg položaja, bolova u leđima, lošeg držanja i kasnije deformiteta. Kao treneru, važno je razumjeti da gotovo svaki klijent s kojim radite može biti sklon čestim ozljedama i bolestima, od bolova u donjem dijelu leđa, ozljeda ALC-a do bolova u ramenu.

NASM specijalizacija za korektivno vježbanje je provjereni program koji se može koristiti za smanjenje mišićne disfunkcije. Možete ga primijeniti na sve klijente, što će dodatno povećati vrijednost vašeg poslovanja. Dobivanje certifikata stručnjaka za korektivno vježbanje (NASM-CES) pokazuje vašu stalnu strast i ulaganje u obrazovanje, pomažući vam da se bolje uspostavite kao lider u industriji fitnessa.

Program Specijalist za Korektivno Vežbanje (NASM-CES) možete primeniti na klijente koji su već u dobrom fizičkom stanju ali žele više! Možda se spremaju za utrku ili se natječu u sportu.

Imat ćete znanje koje ćete moći primijeniti u radu s klijentima kako biste bili sigurni da su u stanju učiniti sve što je u njihovoj moći, zadržati učinkovitost kretanja i izbjeći ozljede jer svakodnevno izazivaju svoje tijelo i guraju izvan granica.

Bilo da ste kondicijski trener, sportski trener, fitness trener ili možda kiropraktičar ili terapeut za masažu, ovaj tečaj će vam omogućiti da povećate kvalitetu usluga, postanete profesionalniji i pomognete svojim klijentima na pravi način.

Upišite se na Online tečaj Specijalist za Korektivno Vježbanje i steknite svjetski poznatu certifikaciju Natonalne akademije sportske medicine (NASM), organizacije s 35 godina iskustva i vodstva u fitnes industriji. (www.nasm.org).

Tečaj možete započeti kad god želite, sadržaju možete pristupiti putem telefona, tableta ili računala, gdje god da se nalazite! Dobit ćete 100% najkvalitetnije iskustvo i vrhunski digitalni sadržaj!

Vi odlučujete kada ćete slušati nastavu ovisno o slobodnom vremenu. Možete napraviti pauzu ili se vratiti na lekciju ako ste nešto propustili ili niste bili dovoljno usredotočeni.

Imate pravo pristupiti tečaju godinu dana kako ne biste propustili nijednu bitnu informaciju.

Zahvaljujući velikom broju različitih edukacija, bez obzira na dob i interese, svatko može pronaći odgovarajući trening za sebe i postati stručnjak.

Šta ćete naučiti na tečaju

Na ovom tečaju naučit ćete samostalno osmišljavati treninge, ispravljati deformacije, te tako spriječiti ozljede i otkloniti bol kod klijenata. Dobit ćete veliki izbor vježbi kako bi vaši klijenti bili zadovoljni i motivirani.

NASM FACTS

Kako funkcionira online tečaj?

Prednost online tečaja je što možete slušati gdje god želite i kada želite, u vrijeme koje vama odgovara.

Imate pravo pristupa tečaju godinu dana.

Edukacija uključuje: digitalnu knjigu, prezentacije, video prezentacije, skriptu s vježbama i njihovim modifikacijama, bazu snimaka s vježbama, primjere završenih treninga, pitanja za pripremu ispita, kao i završni ispit.

Obuka je na engleskom jeziku, s transkriptom ispod svake video prezentacije (također na engleskom) što olakšava razumijevanje.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore.

Često postavljana pitanja

Potrebno je znati engleski jezik. Obuka je na engleskom, ali postoji transkript koji znatno olakšava razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste prije učili ovaj jezik.

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na tečaju ćete naučiti sve što vam je potrebno.

Morate nam poslati e-mail adresu kojom potvrđujete za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo vam poslati obrazac za prijavu.

Naši učenici su svih uzrasta i na sve smo jako ponosni. Nudimo razne edukacije, gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

Certifikat je međunarodno priznat.

Nije potrebno imati zavidnu razinu tjelesne forme, ali je važno da volite i rado trenirate.

Možete započeti online tečaj kad god želite. Vrijeme kada ćete pohađati nastavu određujete sami ovisno o svom slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili stolnog računala, gdje god se nalazili.

Bilo da ste početnik ili se već dugo bavite ovim poslom, na našim treninzima moći ćete učiti i usavršavati se, pratiti trendove i pratiti najnovija istraživanja.

Cijena edukacije s popustom je 625 eura, uz mogućnost plaćanja u tri rate. Akcija važi do 31. Svibnja.

Obuka uključuje NASM digitalnu knjigu, prezentacije, video prezentacije, primjere završenih edukacija, provjere znanja, pitanja za pripremu ispita, kao i NCCA akreditirani ispit.

Nakon završene edukacije dobit ćete međunarodno priznati certifikat!

SPECIJALIST ZA KOREKTIVNO VEŽBANJE

CIJENA TEČAJA:

780€

CIJENA TEČAJA SA POPUSTOM:

625€

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINKili nas kontaktirajte.