Pravilna prehrana i suplementacija
Online-live tečaj

Kako postati savjetnik za prehranu i suplemente i pomoći ljudima da se zdravo hrane?

Na tečaju Pravilna prehrana i suplementacija dobit ćete potrebne informacije koje idu ukorak s najnovijom znanošću. Stečeno znanje moći ćete uspješno primijeniti kod sebe ili u radu sa svojim klijentima.

Kako bi vaši klijenti postigli željene rezultate, a treninzi imali veći učinak, vrlo važnu ulogu ima adekvatna prehrana. Nakon tečaja moći ćete dati savjete i smjernice o dijetskoj prehrani i suplementskim proizvodima.

ONLINE tečaj je odličan izbor za sve one koji ne žive u Novom Sadu, Beogradu ili Podgorici, a željeli bi završiti ovaj tečaj. Predavanja su interaktivna. Učite u grupi s kolegama, s kojima možete razmjenjivati ​​ideje i iskustva pod nadzorom i vodstvom predavača. Sva predavanja bit će dostupna na platformi mjesec dana nakon završetka edukacije. 

* Na tečaj se možete upisati tijekom cijele godine, a od trenutka aktivacije imate pristup predavanjima sljedećih 60 dana. 

Prijavite se za ONLINE Live tečaj:

Organizacija HFS Akademija stvorena je kako bi objedinila sve fitness obuke na jednom mjestu. Sve što trebate da biste bili uspješan savjetnik za prehranu i suplementaciju ili fitnes trener možete pronaći kod nas. HFS se edukacijom bavi u suradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i Fakultetom sporta Sveučilišta “Union – Nikola Tesla”. Takođe je provajder za američku Nacionalnu Akademiju za Sportsku Medicinu (NASM) za regiju.

Naši sertifikati su međunarodno priznati. Veliki broj zadovoljnih klijenata radi u inozemstvu i doma.

Što ćete naučiti na tečaju?

Na ovom tečaju naučit ćete:

Često postavljana pitanja

1. Postoje li uvjeti za upis na tečaj?

Potrebno je da imate završenu srednju školu.

2. Je li potrebno prethodno iskustvo i znanje

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na tečaju ćete naučiti sve što vam je potrebno.

3. Što mi je potrebno za prijavu na obuku?

Potrebno je poslati nam e-mail adresu kojom potvrđujete za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo vam poslati obrazac za prijavu.

4. Jesam li previše star/stara za vaše tečajeve?

Naši učenici su svih uzrasta i na sve smo jako ponosni. Nudimo razne edukacije, gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

5. Je li sertifikat priznat u inozemstvu?

Certifikat je međunarodno priznat.

6. Kada mogu početi sa obukom?

Edukacija se održava dva puta godišnje, prijave su otvorene tijekom cijele godine.

7. Kako mogu biti siguran/na da je to prava obuka za mene?

Bilo da ste početnik ili se već dugo bavite ovim poslom, moći ćete učiti i usavršavati se na našim edukacijama. Pratite trendove i budite u tijeku s najnovijim istraživanjima.

Cena edukacije je 590 evra. Mogućnost plaćanja u dvije rate.

Literaturu dobivate u elektroničkom obliku i imate stalnu podršku tijekom i nakon edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti e-mailom i možete da očekujete odgovor u najkraćem mogućem roku.

Pravilna prehrana i suplementacija

ONLINE TEČAJ

CIJENA TEČAJA:

69.200 RSD (590€)

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINKili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.