Pravilna Prehrana i Suplementacija
Online-live tečaj

Kako postati savjetnik za prehranu i suplemente i pomoći ljudima da se zdravo hrane?

Na tečaju Pravilna prehrana i suplementacija dobit ćete potrebne informacije koje idu ukorak s najnovijom znanošću. Stečeno znanje moći ćete uspješno primijeniti kod sebe ili u radu sa svojim klijentima.

Kako bi vaši klijenti postigli željene rezultate, a treninzi imali veći učinak, vrlo važnu ulogu ima adekvatna prehrana. Nakon tečaja moći ćete dati savjete i smjernice o dijetskoj prehrani i suplementskim proizvodima.

Kako tečaj funkcionira?

ONLINE tečaj je odličan izbor za sve one koji ne žive u Novom Sadu, Beogradu ili Podgorici, a željeli bi završiti ovaj tečaj. Predavanja su interaktivna. Učite u grupi s kolegama, s kojima možete razmjenjivati ​​ideje i iskustva pod nadzorom i vodstvom predavača. Sva predavanja bit će dostupna na platformi mjesec dana nakon završetka edukacije.

Što ćete naučiti na tečaju?

O nama...

Organizacija HFS Academija stvorena je kako bi objedinila sve fitness treninge na jednom mjestu. Kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno da budete uspješan trener, učite i usavršavate se na području fitnessa. HFS Akademija bavi se fitnes edukacijom u suradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i Fakultetom za sport Sveučilišta “Union – Nikola Tesla”.. Također je provider za američku Nacionalnu Akademiju Sportske Medicine (NASM) za regiju, kao i za TRX Training (online trening i TRX oprema).

Naši sertifikovani personalni treneri dugi niz godina uspešno grade svoje karijere i rade sa našim sertifikatima kako u Srbiji tako iu inostranstvu.

Često postavljana pitanja

Predavanja se održavaju putem Zoom platforme. Prije svakog predavanja šaljemo Vam link na Vaš e-mail putem kojeg možete pristupiti predavanju u zakazano vrijeme.

Sva predavanja se snimaju i objavljuju na platformi kako biste mogli kasnije poslušati predavanja ukoliko ste spriječeni pratiti predavanje u unaprijed određeno vrijeme.

Sva predavanja se snimaju i objavljuju na platformi. Predavanja će biti dostupna na platformi mjesec dana nakon završetka edukacije.

Potrebno je da imate završenu srednju školu.

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na treninzima ćete naučiti sve što vam je potrebno.

Registrirati se možete na dva načina: putem web stranice i putem e-pošte.

Prilikom prijave putem web stranice možete odabrati dvije mogućnosti: plaćanje platnom karticom, ako tečaj plaćate u cijelosti ili plaćanje virmanom ako želite platiti na rate. U tom slučaju vaša prijava će nam biti poslana poštom, a mi ćemo vam poslati upute za plaćanje.

Ukoliko se prijavljujete e-mailom potrebno je samo naglasiti za koji se tečaj prijavljujete. Poslat ćemo Vam prijavnicu (word dokument) koju trebate ispuniti i vratiti nam poštom, kao i upute za plaćanje.

Ispit polažete online u obliku testa gdje prepoznajete točne odgovore. Da biste položili ispit morate postići rezultat od 70% ili više točnih odgovora. Za polaganje završnog ispita imate ukupno 3 pokušaja.

Ne brinite! Imate pravo na tri pokušaja u roku od mjesec dana nakon završetka školovanja za polaganje završnog ispita. Ako ne prođete prvi put, možete pauzirati, ponovno prijeći područja u koja niste bili sigurni i zatim pokušati ponovno. Također možete kupiti dodatne testove.

Kada uspešno položite ispit, sertifikat na srpskom jeziku će vam odmah biti dostupan u elektronskom obliku na vašem HFS nalogu.

Štampanu verziju, na srpskom i engleskom jeziku, poslaćemo vam na kućnu adresu.

Cena edukacije je 590 evra. Mogućnost plaćanja u dvije rate.

Literaturu dobivate u elektroničkom obliku i imate stalnu podršku tijekom i nakon edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti e-mailom i možete da očekujete odgovor u najkraćem mogućem roku.

Pravilna prehrana i suplementacija

CIJENA TEČAJA:

590€

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINKili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.