Pravilna prehrana i suplementacija -
Online live tečaj

Kako postati savjetnik za prehranu i suplemente i pomoći ljudima da se zdravo hrane?

Na tečaju Pravilna prehrana i suplementacija dobit ćete potrebne informacije koje idu ukorak s najnovijom znanošću. Stečeno znanje moći ćete uspješno primijeniti kod sebe ili u radu sa svojim klijentima.

Kako bi vaši klijenti postigli željene rezultate, a treninzi imali veći učinak, vrlo važnu ulogu ima adekvatna prehrana. Nakon tečaja moći ćete dati savjete i smjernice o dijetskoj prehrani i suplementskim proizvodima.

ONLINE tečaj je odličan izbor za sve one koji ne žive u Novom Sadu, Beogradu ili Podgorici, a željeli bi završiti ovaj tečaj. Predavanja su interaktivna. Učite u grupi s kolegama, s kojima možete razmjenjivati ​​ideje i iskustva pod nadzorom i vodstvom predavača. Sva predavanja bit će dostupna na platformi 30 dana nakon završetka edukacije. 

* Na tečaj se možete upisati tijekom cijele godine, a od trenutka aktivacije imate pristup predavanjima sljedećih 60 dana.

Prijavite se za ONLINE Live tečaj:

Organizacija Health and Fitness System (HFS) je nastala kako bi objedinila sve fitnes tečajeve na jednom mjestu. Sve što trebate da biste bili uspješan savjetnik za prehranu i suplementaciju ili fitnes trener možete pronaći kod nas. HFS se edukacijom bavi u suradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i Fakultetom sporta Sveučilišta “Union – Nikola Tesla”. Takođe je provajder za američku Nacionalnu Akademiju za Sportsku Medicinu (NASM) za regiju.

Naši sertifikati su međunarodno priznati. Veliki broj zadovoljnih klijenata radi u inozemstvu i doma.

Što ćete naučiti na tečaju?

Na ovom tečaju naučit ćete:

Termini:

Online Live, 03. prosinca

Često postavljana pitanja

Potrebno je da imate završenu srednju školu.

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na tečaju ćete naučiti sve što vam je potrebno.

Potrebno je poslati nam e-mail adresu kojom potvrđujete za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo vam poslati obrazac za prijavu.

Naši učenici su svih uzrasta i na sve smo jako ponosni. Nudimo razne edukacije, gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

Certifikat je međunarodno priznat.

Edukacija se održava dva puta godišnje, prijave su otvorene tijekom cijele godine.

Bilo da ste početnik ili se već dugo bavite ovim poslom, moći ćete učiti i usavršavati se na našim edukacijama. Pratite trendove i budite u tijeku s najnovijim istraživanjima.

Cijena edukacije je 449 eura. Mogućnost plaćanja u dvije mjesečne rate.

Literaturu dobivate u elektroničkom obliku i imate stalnu podršku tijekom i nakon edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti e-mailom i možete da očekujete odgovor u najkraćem mogućem roku.

PRAVILNA PREHRANA I SUPLEMENTACIJA

ONLINE TEČAJ

CIJENA TEČAJA:

449€

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.