Instruktor pilatesa
Online tečaj

Kako u najkraćem roku postati odličan instruktor pilatesa i dobiti certifikat priznat u cijelom svijetu?

Želite dodatno obrazovanje kako biste poboljšali svoje sate pilatesa i ponudili bolju kvalitetu svojim klijentima? Ili ste možda ljubitelj programa za tijelo i um i želite se profilirati kao instruktor pilatesa?

Bilo da ste početnik ili već održavate satove pilatesa, na ovoj edukaciji ćete steći nova znanja, unaprijediti postojeća i biti u tijeku s trendovima koje postavlja fitness industrija.

Zahvaljujući pilatesu naučite različite tehnike disanja koje vam pomažu da se opustite i lakše riješite napetosti. Snižavaju krvni tlak i bolje aktiviraju određene mišiće koji osiguravaju pravilno držanje.

Naučite važnost stabilizacije jezgre (mišića središnjeg dijela tijela), ravnoteže mišića, snage i fleksibilnosti, integrirajući koncepte svjesnosti, fluidnosti i gracioznosti.

Tečaj se temelji na originalnoj metodi Josepha H. Pilatesa, koja spaja istočnjačku i zapadnu filozofiju i tradiciju. Program uključuje 28 praktičnih Matt Pilates vježbi koje su usmjerene na kondicioniranje tijela iznutra prema van.

Upišite se na online tečaj praktičnog pilatesa i steknite svjetski poznati certifikat Američke nacionalne akademije za sportsku medicinu (NASM), organizacije koja ima više od 35 godina iskustva i vodstvo u fitnes industriji. (www.nasm.org).

Tečaj možete započeti kad god želite, sadržaju možete pristupiti putem telefona, tableta ili računala, gdje god da se nalazite! Dobit ćete 100% najkvalitetnije iskustvo i vrhunski digitalni sadržaj!

Vi odlučujete kada ćete slušati nastavu ovisno o vašem slobodnom vremenu. Možete napraviti pauzu ili se vratiti na lekciju ako ste nešto propustili ili niste bili dovoljno usredotočeni.

Imate pravo pristupa sadržaju tečaja godinu dana kako ne biste propustili nijednu bitnu informaciju.

Šta ćete naučiti na tečaju

Na ovom tečaju naučit ćete:

Kako funkcionira online tečaj?

Prednost online tečaja je što možete slušati gdje god želite i kada želite, u vrijeme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana za pristup sadržaju tečaja.

Edukacija uključuje: video prezentacije, skriptu s vježbama i njihovim modifikacijama, bazu snimaka s vježbama, pitanja za pripremu ispita, kao i završni ispit.

Obuka je na engleskom jeziku, s transkriptom ispod svake video prezentacije (također na engleskom) što olakšava razumijevanje.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore.

NASM FACTS

Iskustva naših polaznika

Često postavljana pitanja

Potrebno je znati engleski jezik. Obuka je na engleskom, ali postoji transkript koji olakšava razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste prije učili ovaj jezik.

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na treninzima ćete naučiti sve što vam je potrebno.

Nije potrebno imati zavidnu razinu tjelesne forme, ali je važno da volite i rado trenirate.

Morate nam poslati e-mail adresu kojom potvrđujete za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo vam poslati obrazac za prijavu.

Naši učenici su svih uzrasta i na sve smo jako ponosni. Nudimo razne edukacije, gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

Certifikat je međunarodno priznat.

Kada uspješno položite ispit, certifikat će vam odmah biti dostupan u elektroničkom obliku na vašem AFAA računu.

Možete započeti online tečaj kad god želite. Vrijeme kada ćete pohađati nastavu određujete sami ovisno o svom slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili stolnog računala, gdje god se nalazili.

Bilo da ste početnik ili se već dugo bavite ovim poslom, moći ćete učiti i usavršavati se na našim edukacijama. Pratite trendove i budite u tijeku s najnovijim istraživanjima.

Cijena edukacije sa popustom je 120 eura.

Obuka uključuje: video prezentacije, skriptu koja prati video lekcije, pitanja za pripremu ispita, kao i završni ispit.

Nakon završene edukacije, dobit ćete certifikat koji je međunarodno priznat!

Instruktor pilatesa

CIJENA TEČAJA:

150

CIJENA TEČAJA SA POPUSTOM:

120€

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINKili nas kontaktirajte.