Instruktor Pilatesa
Online tečaj

Kako u najkraćem roku postati odličan instruktor pilatesa i dobiti certifikat priznat u cijelom svijetu?

Želite dodatno obrazovanje kako biste poboljšali svoje sate pilatesa i ponudili bolju kvalitetu svojim klijentima? Ili ste možda ljubitelj programa za tijelo i um i želite se profilirati kao instruktor pilatesa?

Bilo da ste početnik ili već održavate satove pilatesa, na ovoj edukaciji ćete steći nova znanja, unaprijediti postojeća i biti u tijeku s trendovima koje postavlja fitness industrija.

Zahvaljujući pilatesu naučite različite tehnike disanja koje vam pomažu da se opustite i lakše riješite napetosti. Snižavaju krvni tlak i bolje aktiviraju određene mišiće koji osiguravaju pravilno držanje.

Naučite važnost stabilizacije jezgre (mišića središnjeg dijela tijela), ravnoteže mišića, snage i fleksibilnosti, integrirajući koncepte svjesnosti, fluidnosti i gracioznosti.

Tečaj se temelji na originalnoj metodi Josepha H. Pilatesa, koja spaja istočnjačku i zapadnu filozofiju i tradiciju. Program uključuje 28 praktičnih Matt Pilates vježbi koje su usmjerene na kondicioniranje tijela iznutra prema van.

Što dobivate završetkom ovog tečaja?

Upišite online tečaj Instruktor Joge i steknite globalno priznati certifikat jedne od vodećih svjetskih organizacija u području fitness edukacije – AFAA (Athletics and Fitness Association of America). Organizacija s 35 godina iskustva i vodstva u industriji fitnessa (www.afaa.com) i predstavlja zlatni standard u certificiranju instruktora grupnog fitnessa.

Kako funkcionira online tečaj?

Prednost online tečaja je što možete slušati gdje god želite i kada želite, u vrijeme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana za pristup sadržaju tečaja.

Edukacija uključuje:  video prezentacije, skriptu s vježbama i njihovim izmjenama te završni test.

Obuka je na engleskom jeziku, s transkriptom ispod svake video prezentacije (također na engleskom) što olakšava razumijevanje.

Ispit je u obliku testa gdje prepoznajete točan odgovor.

Šta ćete naučiti na tečaju

Iskustva naših polaznika

Često postavljana pitanja

Tečaj za instruktora pilatesa nosi 7 AFAA CEU bodova.

AFAA Provider Logo

Potrebno je znati engleski jezik. Obuka je na engleskom, ali postoji transkript (također na engleskom) koji olakšava razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste prije učili ovaj jezik.

Možete započeti online tečaj kad god želite. Vrijeme kada ćete pohađati nastavu određujete sami ovisno o svom slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili stolnog računala, gdje god se nalazili.

Imate ukupno godinu dana prava pristupa sadržaju tečaja od dana aktivacije i imate ukupno 3 pokušaja za polaganje ispita.

Ispit polažete online u obliku testa gdje prepoznajete točne odgovore.

Ne brinite! Imate pravo na tri pokušaja u roku od jedne godine za polaganje završnog ispita. Ako ne prođete prvi put, možete pauzirati, ponovno prijeći područja u koja niste bili sigurni i zatim pokušati ponovno. Također možete kupiti dodatne testove po cijeni od 149 eura.

Kada uspješno položite ispit, certifikat će vam odmah biti dostupan u elektroničkom obliku na vašem AFAA računu.

AFAA certifikat za instruktora pilatesa ne ističe i ne morate ga obnavljati.

Cijena edukacije je 150 eura.

Obuka uključuje video prezentacije, skriptu koja prati video lekcije, pitanja za pripremu ispita, kao i završni ispit.

Nakon završene edukacije, dobit ćete certifikat koji je međunarodno priznat!

Instruktor pilatesa

CIJENA TEČAJA:

150€

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields