Specijalist za online treninge
Online tečaj

Želite li trenirati klijente iz cijelog svijeta, bilo gdje i bilo kada?

Želite voditi online treninge i naučiti sve trikove online trenera?

Povećajte broj klijenata i unaprijedite svoju karijeru učeći sve o virtualnom coachingu!

Zanimljivo online iskustvo NASM-ova specijalizacija za online obuku pružit će vam vještine, alate i strategije potrebne za pokretanje, upravljanje ili prelazak vašeg trenutnog fitness poslovanja u uspješno online poslovanje.

Također ćete moći pomoći klijentima iz cijelog svijeta bilo gdje.

U sklopu ove specijalizacije naučit ćete vještine i znanja potrebna za provođenje online procjene fitnessa, kako ciljati klijente u virtualnom okruženju, kako digitalno voditi posao, učinkovite prodajne i marketinške strategije i još mnogo toga!

Upišite se na online tečaj jedne od vodećih svjetskih organizacija u području fitness edukacije – NASM (National Academy of Sports Medicine). Organizacija s više od 35 godina iskustva i vodstva u fitness industriji (www.nasm.org).

Već dugi niz godina se bavimo tečajevima u području fitnessa i zdravlja. Pružamo vam sustavno znanje podijeljeno na teorijski i praktični dio. Od travnja 2019. godine smo provajderi svih NASM tečajeva na Balkanu i imamo veliki broj zadovoljnih klijenata koji rade u inozemstvu i kod nas!

NASM FACTS

Prednosti online tečaja:

Što ćete naučiti na tečaju:

Kako funkcionira online tečaj?

Prednost online tečaja je što možete slušati gdje god želite i kada želite, u vrijeme koje Vama odgovara.

Imate godinu danaza pristup sadržaju tečaja.

Obuka uključuje: video lekcije, priručnike koje možete spremiti na svoje računalo, 34 infografike, bazu snimaka s vježbama, pitanja za pripremu ispita, kao i završni test.

Obuka je na engleskom jeziku, s transkriptom ispod svake video prezentacije (također na engleskom) što olakšava razumijevanje.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore.

Često postavljana pitanja

Potrebno je znati engleski jezik. Obuka je na engleskom, ali postoji transkript koji znatno olakšava razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste prije učili ovaj jezik.

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na treninzima ćete naučiti sve što vam je potrebno.

Morate nam poslati e-mail adresu kojom potvrđujete za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo vam poslati obrazac za prijavu.

Možete započeti online tečaj kad god želite. Vrijeme kada ćete pohađati nastavu određujete sami ovisno o svom slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili stolnog računala, gdje god se nalazili.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore. Test sadrži ukupno 100 pitanja. Da biste položili ispit morate postići rezultat od 70% ili više točnih odgovora. Imate 90 minuta da završite ispit.

Imate pravo na tri pokušaja u roku od jedne godine za polaganje završnog ispita. Ako ne prođete prvi put, možete pauzirati, ponovno prijeći područja u koja niste bili sigurni i zatim pokušati ponovno.

Kada uspješno položite ispit, certifikat će vam odmah biti dostupan u elektroničkom obliku na vašem NASM nalogu.

Certifikat je međunarodno priznat.

NASM certifikat stručnjaka za online obuku ne istječe i ne treba ga obnavljati.

Bilo da ste početnik ili se već dugo bavite ovim poslom, moći ćete učiti i usavršavati se na našim edukacijama. Pratite trendove i budite u tijeku s najnovijim istraživanjima.

Cijena edukacije sa popustom je 399 evra, uz mogućnost plaćanja na 3 mjesečne rate.

Edukacija obuhvata: video lekcije, priručnike koje možete da sačuvate na računar, 34 infografike, bazu snimaka sa vežbama, pitanja za pripremu ispita, kao i finalni test.

Nakon završene edukacije dobit ćete međunarodno priznati certifikat!

SPECIJALIST ZA ONLINE TRENINGE

CIJENA TEČAJA:

 499€

CIJENA TEČAJA SA POPUSTOM:

399€

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.