Specijalist za Online Treninge
Online tečaj

Želite li trenirati klijente iz cijelog svijeta, bilo gdje i bilo kada?

Želite voditi online treninge i naučiti sve trikove online trenera?

Povećajte broj klijenata i unaprijedite svoju karijeru učeći sve o virtualnom coachingu!

Zanimljivo online iskustvo NASM-ova specijalizacija za online obuku pružit će vam vještine, alate i strategije potrebne za pokretanje, upravljanje ili prelazak vašeg trenutnog fitness poslovanja u uspješno online poslovanje.

Također ćete moći pomoći klijentima iz cijelog svijeta bilo gdje.

U sklopu ove specijalizacije naučit ćete vještine i znanja potrebna za provođenje online procjene fitnessa, kako ciljati klijente u virtualnom okruženju, kako digitalno voditi posao, učinkovite prodajne i marketinške strategije i još mnogo toga!

Što dobivate završetkom ovog tečaja?

Upišite se na online tečaj jedne od vodećih svjetskih organizacija u području fitness edukacije – NASM (National Academy of Sports Medicine). Organizacija s više od 35 godina iskustva i vodstva u fitness industriji (www.nasm.org).

Prednosti online tečaja:

Što ćete naučiti na tečaju:

Sadržaj tečaja

Poglavlje 1: Uvod u virtuelni koučing

Online trening vam daje priliku za rad s većim brojem klijenata, izbjegavanje geografskih ograničenja i povećanje prihoda, ali dolazi i s određenim izazovima. Ovim tečajem stječete potrebna znanja o načinu poslovanja, vođenju treninga, ponašanju te tehnološkom znanju neophodnom za izgradnju uspješnog online treninga.

Poglavlje 2: Izgradnja biznisa

Ovo poglavlje će vam pružiti informacije o financijskom predviđanju, proračunu, knjigovodstvu, prodaji i marketingu te kako se istaknuti na konkurentnom tržištu.

Poglavlje 3: Tehnološka razmatranja

Od snimanja video zapisa visoke kvalitete do odabira pravog softvera za videokonferencije, ovo će vam poglavlje pružiti svo znanje koje vam je potrebno za vođenje i razvoj uspješnog virtualnog treninga.

Poglavlje 4: Komunikacija i koučing

Komunikacija je neophodna za uspostavljanje i održavanje odnosa povjerenja između coacha i klijenta. Ovo poglavlje pružit će pregled najboljih praksi za online komunikaciju od početnog razgovora i uvoda do objašnjavanja programa i održavanja usklađenosti.

Poglavlje 5: Online dijagnostika

Na temelju cilja vašeg klijenta, sporta ili prethodnih ozljeda, važno je napraviti početnu i kontrolnu dijagnostiku kako biste postigli rezultate na najsigurniji i najučinkovitiji mogući način. U ovom poglavlju raspravljat ćemo o tome kako napraviti sveobuhvatne procjene online koristeći tehnologiju i druge resurse.

Poglavlje 6: Vođenje treniga

U ovom poglavlju ćete dobiti preporuke i upute za odgovarajući prostor, podove, rasvjetu, kutove kamere, opremu i podučavanje klijenata tijekom obuke.

Poglavlje 7: Integracija nosivih uređaja u virtuelni trening

Ovo poglavlje usredotočit će se na obrazovanje i validaciju zdravlja i performansi uobičajenih nosive biometrije. Razvijanje programa vođenih podacima i kako koristiti podatke za praćenje napretka klijenata kako bi se održala motivacija i zadržavanje klijenata.

Poglavlje 8: Prodaja virtualnog treninga

Razumijevanje osobnih ciljeva i razina vještina pomoći će fitness profesionalcima da razviju jedinstvenu ponudu i model cijena kako bi se razlikovali od konkurencije i povećali prodaju.

Poglavlje 9: Marketing virtuelnog koučinga

Ovo poglavlje govori o marketinškim resursima, 4 P marketinga i kako koristiti društvene medije i preporuke za privlačenje novih kupaca.

Kada završite tečaj, polažete ispit online iz udobnosti svog doma. Završni ispit sastoji se od 100 pitanja za koje prepoznajete točne odgovore. Za prolaz morate postići rezultat od 70% ili više točnih odgovora. Imate 90 minuta da završite ispit.

Kako funkcionira online tečaj?

Prednost online tečaja je što možete slušati gdje god želite i kada želite, u vrijeme koje Vama odgovara.

Imate godinu danaza pristup sadržaju tečaja.

Obuka uključuje: video lekcije, priručnike koje možete spremiti na svoje računalo, 34 infografike, bazu snimaka s vježbama, pitanja za pripremu ispita, kao i završni test.

Obuka je na engleskom jeziku, s transkriptom ispod svake video prezentacije (također na engleskom) što olakšava razumijevanje.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore.

Edukacija obuhvata:​

Često postavljana pitanja

Tečaj Specijalist online treninga (NASM-VCS) vrijedi 1,5 NASM i 15 AFAA CEU bodova.

NASM Provider logo AFAA Provider Logo

Potrebno je znati engleski jezik. Obuka je na engleskom, ali postoji transkript (također na engleskom) koji olakšava razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste prije učili ovaj jezik.

Možete započeti online tečaj kad god želite. Vrijeme kada ćete pohađati nastavu određujete sami ovisno o svom slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili stolnog računala, gdje god se nalazili.

Imate ukupno godinu dana prava na pristup sadržaju tečaja od dana aktivacije. Pristup ispitu dobivate odvojeno od sadržaja te također imate godinu dana prava pristupa ispitu od dana aktivacije te imate ukupno 3 pokušaja za polaganje ispita

Ispit polažete online u obliku testa gdje prepoznajete točne odgovore. Test sadrži 100 pitanja i imate ukupno 90 minuta za rješavanje ispita. Da biste položili ispit morate postići rezultat od 70% ili više točnih odgovora.

Ne brinite! Imate pravo na tri pokušaja u roku od jedne godine za polaganje završnog ispita. Ako ne prođete prvi put, možete pauzirati, ponovno prijeći područja u koja niste bili sigurni i zatim pokušati ponovno. Također možete kupiti dodatne testove po cijeni od 149 eura.

Kada uspješno položite ispit, certifikat će vam odmah biti dostupan u elektroničkom obliku na vašem NASM nalogu.

NASM certifikat Specijalist online treninga ne ističe i nije potrebno da ga obnavljate.

Cijena edukacije je 499 eura, uz mogućnost plaćanja na 3 mjesečne rate.

Edukacija obuhvata video lekcije, priručnike koje možete da sačuvate na računar, 34 infografike, bazu snimaka sa vežbama, pitanja za pripremu ispita, kao i finalni test.

Nakon završene edukacije dobit ćete međunarodno priznati certifikat!

SPECIJALISTA ZA ONLINE TRENINGE

CIJENA TEČAJA:

499€

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINKili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields