Specijalist za Mršavljenje
Online tečaj

Želite postati stručnjak za mršavljenje?

Kako smršaviti i održati željenu tjelesnu težinu?

Kako bismo trebali jesti? Koji trening je najučinkovitiji?

Želite li naučiti sve o pretilosti i pravilnim prehrambenim strategijama za gubitak i održavanje težine? Ovim tečajem dobit ćete i odgovor na pitanje zašto se ljudi debljaju i teško mršave.

Povećajte broj klijenata i unaprijedite svoju karijeru učeći sve o fiziološkim i psihološkim izazovima mršavljenja. Investirajte u svoju budućnost kao i budućnost svojih klijenata.

Zašto postati Specijalist za mršavljenje?

Osim zdravlja, glavni razlog koji motivira ljude na odabir osobnog trenera i redovitu tjelesnu aktivnost je mršavljenje i bolji fizički izgled.

Naučite tajnu dugoročnog uspjeha u treningu mršavljenja – pomozite sebi i svojim klijentima da smršate i, što je najvažnije, održite željenu tjelesnu težinu.

Primijenite najnovije smjernice i pokažite ljudima kako usvojiti zdraviji način života. Osmislite programe vježbanja za mršavljenje koristeći trening optimalne izvedbe (OPT).

Prijavite se za online trening jedne od vodećih svjetskih organizacija u području fitness edukacije – NASM (National Academy of Sports Medicine). Organizacija s više od 35 godina iskustva i vodstva u fitness industriji (www.nasm.org).

Certifikat je međunarodno priznat i prepoznat kao najbolji na svijetu!

Kako funkcionira online tečaj?

Prednost online tečaja je što možete slušati gdje god želite i kada želite, u vrijeme koje Vama odgovara.

Imate ukupno 5 godina prava pristupa sadržaju tečaja.

Tečaj uključuje: narativne video lekcije, priručnik koji možete spremiti na svoje računalo, biblioteku vježbi, video demonstracije, priručnik za programiranje treninga, kao i završni ispit.

Obuka je na engleskom jeziku, s transkriptom ispod svake video prezentacije (također na engleskom) što olakšava razumijevanje.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore.

Edukacija uključuje:

Sadržaj tečaja

Poglavlje 1: Uvod

Struktura tečaja, ciljevi programa i upoznavanje s klijentovim osobama koje će se koristiti kao studije slučaja tijekom tečaja.

Poglavlje 2: Opseg prakse

Ovo poglavlje daje pregled zdravstvene skrbi i opisuje gdje se stručnjak za mršavljenje uklapa u kontinuum zdravstvene skrbi.

3 videa 3 brošure koje možete ispisati

Poglavlje 3: Stanje pretilosti

Uzroci pretilosti, kako ona utječe na društvo i kako specijalist za mršavljenje može riješiti ključne pokretače pretilosti.

Poglavlje 4: Fiziologija pretilosti

Koje se promjene događaju u tijelu zbog pretilosti i kako to može utjecati na zdravlje i fizička svojstva tijela, uključujući organske sustave, hormone, metabolizam i kako pretile osobe reagiraju na vježbanje.

Poglavlje 5: Psiho-socijalne komponente i pretilost

Mentalno zdravlje, društveni utjecaji i poremećaji prehrane s potencijalnim rješenjima za te probleme.

18 slika 3 Videa

Poglavlje 6: Metabolizam

Što je metabolizam i kako je povezan s pretilošću, uključujući energetsku ravnotežu i energetske potrebe, kao i ulogu okoliša i genetike. Naučit ćete što uzrokuje pretilost s metaboličke točke gledišta i kako specijalist za mršavljenje može operacionalizirati te teorije u praksi i pružiti rješenja klijentima koji imaju poteškoća s gubitkom težine.

Poglavlje 7: Prehrana i suplementacije

Prehrana i suplementacija usko su povezani s pretilošću. Popularni prehrambeni obrasci i arhetipovi desetljećima se koriste za rješavanje pretilosti. Ovo poglavlje detaljno opisuje ove dijete, kao i njihovu učinkovitost i korisnost.

Poglavlje 8: Učinak vježbanja na gubitak težine

Vježbanje se često smatra jednom od kritičnih komponenti mršavljenja, međutim, često se pogrešno shvaća kako točno ono utječe na mršavljenje. Ovo poglavlje pružit će detaljan pregled načina na koji vježbanje utječe na gubitak težine iz perspektive potrošnje kalorija, metabolizma, zdravstvene perspektive i učinaka vježbanja na mentalno zdravlje.

Poglavlje 9: Psihologija mršavljenja

Psihološki učinci mršavljenja jednako su važni kao i fiziološki. Ovo poglavlje će pregledati pet ključnih komponenti psihologije mršavljenja: suočavanje, dijeta, snaga volje, privrženost i ambivalentnost.

4 videa 3 brošure koje možete štampati

Poglavlje 10: Uvod u dijagnostiku

Ključna komponenta za postizanje uspjeha kao specijalist za mršavljenje je razvijanje jasnog, dosljednog i temeljitog dijagnostičkog procesa. Pojedinci kojima je potrebno mršavljenje imaju specifične potrebe kada je u pitanju procjena. Ovo poglavlje će pregledati osnovne komponente razvoja pravilnog dijagnostičkog procesa i opisati skup opreme koju stručnjaci za mršavljenje mogu koristiti.

Poglavlje 11: Izvođenje dijagnostike

Razumijevanje klijentove kondicije i spremnosti na promjene imperativ je specijaliste za mršavljenje. Ove procjene i testovi (kao što je izračunavanje kalorijskih potreba) pomažu specijalisti za mršavljenje razumjeti trenutno stanje klijenta i kako započeti proces promjene koristeći promišljen i sustavan pristup.

4 Videa 15 boršura koje možete štampati

Poglavlje 12: Prehrana za mršavljenje

Poglavlje 13: Strategije fitnes trenera za gubitak težine

Poglavlje 14: Integracija prehrane i fitnessa

Savjeti o prehrani i vježbanje često su dio integriranog plana. U ovom poglavlju koristit će se različite ličnosti klijenata kako bismo vam pomogli da naučite kako integrirati planove prehrane i treninga.

Poglavlje 15: Održavanje težine

Ovo poglavlje će se osvrnuti na ključne aspekte kako osigurati da klijenti imaju održive rezultate.

6 Videa 4 boršure koje možete štampati

Kada završite tečaj, polažete ispit online iz udobnosti svog doma. Završni ispit sastoji se od 100 pitanja za koje prepoznajete točne odgovore. Za prolaz morate postići rezultat od 70% ili više točnih odgovora. Imate 90 minuta da završite ispit.

Iskustva naših polaznika

Često postavljana pitanja

Tečaj Specijalist za mršavljenje (NASM-WLS) vrijedi 1.9 NASM i 19 AFAA CEU bodova.

NASM Provider logoAFAA Provider Logo

Potrebno je znati engleski jezik. Obuka je na engleskom, ali postoji transkript (također na engleskom) koji olakšava razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste prije učili ovaj jezik.

Možete započeti online tečaj kad god želite. Vrijeme kada ćete pohađati nastavu određujete sami ovisno o svom slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili stolnog računala, gdje god se nalazili.

Imate ukupno 5 godina prava pristupa sadržaju tečaja od dana aktivacije. Pristup ispitu dobivate odvojeno od sadržaja i imate godinu dana prava pristupa ispitu od dana aktivacije i ukupno 3 pokušaja polaganja ispita.

Ispit polažete online u obliku testa gdje prepoznajete točne odgovore. Test sadrži 100 pitanja i imate ukupno 90 minuta za rješavanje ispita. Da biste položili ispit morate postići rezultat od 70% ili više točnih odgovora.

Ne brinite! Imate pravo na tri pokušaja u roku od jedne godine za polaganje završnog ispita. Ako ne prođete prvi put, možete pauzirati, ponovno prijeći područja u koja niste bili sigurni i zatim pokušati ponovno. Također možete kupiti dodatne testove po cijeni od 149 eura.

Kada uspješno položite ispit, certifikat će vam odmah biti dostupan u elektroničkom obliku na vašem NASM nalogu.

Certifikat NASM Specijalist za mršavljenje (NASM-WLS) ne ističe i nije potrebno da ga obnavljate.

Cijena edukacije s popustom iznosi 765 eura, uz mogućnost plaćanja u tri mjesečne rate.

NASM specijalizacija za mršavljenje uključuje priručnik koji možete spremiti na svoje računalo, biblioteku vježbi, video demonstracije, priručnik za programiranje treninga, testove znanja i ispit s CEU akreditacijom. Nakon završene edukacije dobit ćete međunarodno priznati certifikat!

Počnite ostvarivati ​​ono što ste oduvijek željeli!

SPECIJALIST ZA MRŠAVLJENJE

CIJENA TEČAJA:

899€

CIJENA TEČAJA SA POPUSTOM:

765 €

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields