Specijalist za mršavljenje
Online tečaj

Želite postati stručnjak za mršavljenje?

Kako smršaviti i održati željenu tjelesnu težinu?

Kako bismo trebali jesti? Koji trening je najučinkovitiji?

Želite li naučiti sve o pretilosti i pravilnim prehrambenim strategijama za gubitak i održavanje težine? Ovim tečajem dobit ćete i odgovor na pitanje zašto se ljudi debljaju i teško mršave.

Povećajte broj klijenata i unaprijedite svoju karijeru učeći sve o fiziološkim i psihološkim izazovima mršavljenja. Investirajte u svoju budućnost kao i budućnost svojih klijenata.

Osim zdravlja, glavni razlog koji motivira ljude na odabir osobnog trenera i redovitu tjelesnu aktivnost je mršavljenje i bolji fizički izgled.

Naučite tajnu dugoročnog uspjeha u treningu mršavljenja – pomozite sebi i svojim klijentima da smršate i, što je najvažnije, održite željenu tjelesnu težinu.

Primijenite najnovije smjernice i pokažite ljudima kako usvojiti zdraviji način života. Osmislite programe vježbanja za mršavljenje koristeći trening optimalne izvedbe (OPT).

Prijavite se za online trening jedne od vodećih svjetskih organizacija u području fitness edukacije – NASM (National Academy of Sports Medicine). Organizacija s više od 35 godina iskustva i vodstva u fitness industriji (www.nasm.org).

Certifikat je međunarodno priznat i prepoznat kao najbolji na svijetu!

Što ćete naučiti na ovom tečaju?

Tečaj možete započeti kad god želite, sadržaju možete pristupiti putem telefona, tableta ili računala, gdje god da se nalazite! Dobit ćete 100% najkvalitetnije iskustvo i vrhunski digitalni sadržaj! Vi odlučujete kada ćete slušati nastavu ovisno o vašem slobodnom vremenu. Možete napraviti pauzu ili se vratiti na lekciju ako ste nešto propustili ili niste bili dovoljno usredotočeni. Imate pravo pristupa sadržaju tečaja godinu dana kako ne biste propustili nijednu bitnu informaciju.

Već dugi niz godina edukujemo u području fitnessa i zdravlja. Pružamo vam sustavno znanje podijeljeno na teorijski i praktični dio.

Od prošle godine smo provajderi svih NASM treninga na Balkanu i imamo veliki broj zadovoljnih klijenata, koji rade u inozemstvu i kod nas. Zahvaljujući velikom broju različitih edukacija, bez obzira na dob i interese, svatko može pronaći odgovarajući tečaj za sebe i postati stručnjak.

Iskustva naših polaznika

Kako funkcionira online tečaj?

Prednost online tečaja je što možete slušati gdje god želite i kada želite, u vrijeme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana za pristup sadržaju tečaja.

Tečaj uključuje: narativne video lekcije, priručnik koji možete spremiti na svoje računalo, biblioteku vježbi, video demonstracije, priručnik za programiranje treninga, kao i završni ispit.

Obuka je na engleskom jeziku, s transkriptom ispod svake video prezentacije (također na engleskom) što olakšava razumijevanje.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore.

Često postavljana pitanja

1. Postoje li uvjeti za upis na tečaj?

Potrebno je znati engleski jezik. Obuka je na engleskom, ali postoji transkript (također na engleskom) koji olakšava razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste prije učili ovaj jezik.

2. Je li potrebno prethodno iskustvo i znanje

Nije neophodno prethodno iskustvo. Na treninzima ćete naučiti sve što vam je potrebno.

3. Što mi je potrebno za prijavu na obuku?

Morate nam poslati e-mail adresu kojom potvrđujete za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo vam poslati obrazac za prijavu.

4. Kada mogu početi sa tečajem?

Možete započeti online tečaj kad god želite. Vrijeme kada ćete pohađati nastavu određujete sami ovisno o svom slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili stolnog računala, gdje god se nalazili.

5. Kako izgleda završni ispit?

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore. Test sadrži ukupno 100 pitanja. Da biste položili ispit morate postići rezultat od 70% ili više točnih odgovora. Imate 90 minuta da završite ispit.

6. Što ako ne položim ispit?

Imate pravo na tri pokušaja u roku od jedne godine za polaganje završnog ispita. Ako ne prođete prvi put, možete pauzirati, ponovno prijeći područja u koja niste bili sigurni i zatim pokušati ponovno.

7. Kada i kako ću dobiti certifikat?

Kada uspješno položite ispit, potvrda će vam odmah biti dostupna u elektroničkom obliku. Original će vam biti poslan izravno iz Amerike u roku od 4 do 6 tjedana, na adresu koju imate na svom NASM računu.

8. Da li je certifikat međunarodno priznat?

Certifikat je međunarodno priznat.

9. Da li se certifikat obnavlja?

NASM Certifikat Specijalist za mršavljenje ne istječe i ne treba ga obnavljati.

10. Kako mogu biti siguran/na da je ovo pravi tečaj za mene?

Bilo da ste početnik ili se već dugo bavite ovim poslom, na našim tečajima moći ćete učiti i usavršavati se, pratiti trendove i pratiti najnovija istraživanja.

Cijena edukacije iznosi 899 evra, uz mogućnost plaćanja na tri mjesečne rate.

NASM specijalizacija za mršavljenje uključuje priručnik koji možete spremiti na svoje računalo, biblioteku vježbi, video demonstracije, priručnik za programiranje treninga, testove znanja i ispit s CEU akreditacijom. Nakon završene edukacije dobit ćete međunarodno priznati certifikat!

Počnite ostvarivati ​​ono što ste oduvijek željeli!

SPECIJALIST ZA MRŠAVLJENJE

CIJENA TEČAJA:

899€

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINKili nas kontaktirajte.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.