Specijalist za mršavljenje - online tečaj

Želite postati specijalist za mršavljenje?

Kako izgubiti višak kilograma i održati željenu tjelesnu težinu?

Kako bismo trebali jesti? Koji je trening najučinkovitiji?

Želite li saznati sve o pretilosti i pravilnim strategijama prehrane za gubitak i održavanje težine? Ovim tečajem dobit ćete i odgovor na pitanje zašto se ljudi udebljaju i teško smršave.

Povećajte broj klijenata i unaprijedite svoju karijeru učeći sve o fiziološkim i psihološkim izazovima mršavljenja. Investirajte u svoju budućnost kao i u budućnost svojih klijenata.

Osim zdravlja, glavni razlog koji ljude motivira da se odluče za osobnog trenera i redovitu tjelesnu aktivnost je mršavljenje i bolji fizički izgled.

Naučite tajnu dugoročnog uspjeha u treningu za mršavljenje – pomozite sebi i svojim klijentima da smršave i, što je najvažnije, održavaju željenu tjelesnu težinu.

Primijenite najsuvremenije smjernice i pokažite ljudima kako prihvatiti zdraviji način života. Osmislite programe vježbi za mršavljenje pomoću modela Optimum Performance Training (OPT).

Prijavite se za online obuku jedne od vodećih svjetskih organizacija u području kondicijskog odgoja – NASM (Nacionalna akademija sportske medicine). Organizacija koja iza sebe ima 35 godina iskustva i vodstvo u fitnes industriji (www.nasm.org). Certifikat je međunarodno priznat i priznat kao najbolji na svijetu!

Što ćete naučiti na ovom tečaju?

Obuku možete započeti kad god želite, sadržaju možete pristupiti putem telefona, tableta ili stolnog računala, gdje god se nalazili! Dobit ćete 100% najkvalitetnijeg iskustva i vrhunskog digitalnog sadržaja! Ovisno o slobodnom vremenu odlučujete kada ćete slušati nastavu. Možete napraviti pauzu ili se vratiti na lekciju ako ste nešto propustili ili niste bili dovoljno usredotočeni. Imate pravo pristupiti tečaju godinu dana kako ne biste propustili važne informacije.

Treniramo na području fitnesa i zdravlja dugi niz godina. Pružamo vam sustavna znanja podijeljena na teoretski i praktični dio.

Od prošle godine pružatelji smo svih NASM obuka na Balkanu i imamo veliki broj zadovoljnih klijenata, koji rade u inozemstvu i u našoj zemlji. Zahvaljujući velikom broju različitih edukacija, bez obzira na dob i interes, svatko može pronaći odgovarajuću obuku za sebe i postati stručnjak.

Iskustva naših učenika

Često postavljana pitanja

Morate znati engleski. Obuka je na engleskom jeziku, ali postoji prijepis koji ga čini mnogo lakšim za razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste već naučili ovaj jezik.

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na treninzima ćete naučiti sve što vam treba.

Morate nam poslati e-mail adresu koja potvrđuje na koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo vam poslati prijavnicu.

Naši su učenici svih dobi i jako smo ponosni na sve. Nudimo razne edukacije, gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

Certifikat je međunarodno priznat.

Nije potrebno imati zavidnu razinu tjelesne forme, ali važno je da volite i rado trenirate.

Obuku online možete započeti kad god želite. Vrijeme kada ćete pratiti nastavu određujete ovisno o slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili radne površine, gdje god se nalazili.

Bez obzira jeste li početnik ili se dugo bavite ovim poslom, na našim treninzima moći ćete učiti i usavršavati se, pratiti trendove i pratiti najnovija istraživanja.

Cijena edukacije je 740 eura, mogućnost plaćanja u tri mjesečne rate.

NASM-ova specijalizacija za mršavljenje uključuje priručnik koji možete spremiti na računalo, biblioteku vježbi, video demonstracije, priručnik za programiranje treninga, testove znanja i ispit akreditiran od strane CEU-a. Nakon završene obuke dobit ćete međunarodno priznati certifikat!

Počnite postizati ono što ste oduvijek željeli!

Specijalist za mršavljenje

CJENA TEČAJA:

740€

CJENA TEČAJA SA POPUSTOM:

518€

Ako vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije o tome kako kupiti tečaj, posjetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.