Savjetnik za prehranu

Postanite savjetnik za prehranu - upišite se na tečaj

Želite posao koji će vam donijeti veću zaradu, ali i više slobodnog vremena?

Želite li se dodatno educirati i poboljšati kvalitetu života?

Budite u tijeku s najnovijim činjenicama i aktualnim temama iz područja prehrane!

Kao NASM Certificirani savjetnik za ishranu (NASM-CNC) poboljšat ćete svoje zdravlje i pomoći ljudima da promijene svoje životne navike na bolje! Umjerena i raznolika prehrana preduvjet je dobrog zdravlja. Pravilna prehrana trebala bi pokrivati ​​dnevne energetske potrebe individualno prilagođene pojedincu. Jedan od najboljih načina da poboljšate svoje zdravlje i prehranu je poboljšati svoje znanje.

U ovom vrhunskom interaktivnom programu naučit ćete kako voditi svoje klijente na putu postizanja najbolje verzije sebe. Steći ćete relevantna znanja i vještine koje su vam potrebne kako biste svojim klijentima pružili prave informacije i savjete u ovom području. Moći ćete upotrijebiti svoje komunikacijske vještine kako biste poboljšali njihovo zdravlje, motivirali ih da ostanu ustrajni i pomogli im u postizanju ciljeva vezanih uz fitnes.

Prijavite se za online trening jedne od vodećih svjetskih organizacija u području fitness edukacije – NASM (National Academy of Sports Medicine). Organizacija s 35 godina iskustva i vodstva u fitness industriji (www.nasm.org). Certifikat je međunarodno priznat i prepoznat kao najbolji na svijetu!

NASM FACTS

Šta ćete naučiti na tečaju

S NASM certifikatom za savjetnika za prehranu ćete:

Kako funkcionira online tečaj?

Prednost online tečaja je što možete slušati gdje god želite i kada želite, u vrijeme koje Vama odgovara.

Imate godinu dana za pristup sadržaju tečaja.

Edukacija uključuje: interaktivnu knjigu s infografikama i kratkim videima, provjere znanja, pitanja za pripremu ispita, kao i završni test.

Obuka je na engleskom jeziku, s transkriptom ispod svake video prezentacije (također na engleskom) što olakšava razumijevanje.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore.

Često postavljana pitanja

Potrebno je znati engleski jezik. Obuka je na engleskom, ali postoji transkript koji znatno olakšava razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste prije učili ovaj jezik.

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na treninzima ćete naučiti sve što vam je potrebno.

Morate nam poslati e-mail adresu kojom potvrđujete za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo vam poslati obrazac za prijavu.

Možete započeti online tečaj kad god želite. Vrijeme kada ćete pohađati nastavu određujete sami ovisno o svom slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili stolnog računala, gdje god se nalazili.

Ispit je u obliku testa u kojem prepoznajete točne odgovore. Test sadrži ukupno 100 pitanja. Da biste položili ispit morate postići rezultat od 70% ili više točnih odgovora. Imate 90 minuta da završite ispit.

Imate pravo na tri pokušaja u roku od jedne godine za polaganje završnog ispita. Ako ne prođete prvi put, možete pauzirati, ponovno prijeći područja u koja niste bili sigurni i zatim pokušati ponovno.

Kada uspješno položite ispit, potvrda će vam odmah biti dostupna u elektroničkom obliku. Original će vam biti poslan izravno iz Amerike u roku od 4 do 6 tjedana, na adresu koju imate na svom NASM računu.

Certifikat je međunarodno priznat.

Certifikat se obnavlja svake dvije godine.

Bilo da ste početnik ili se već dugo bavite ovim poslom, na našim tečajima moći ćete učiti i usavršavati se, pratiti trendove i pratiti najnovija istraživanja.

Cijena edukacije iznosi 899 eura, uz mogućnost plaćanja u tri rate.

Obuka uključuje NASM interaktivnu digitalnu knjigu s infografikama i kratkim video zapisima, provjere znanja, pitanja za pripremu ispita, kao i NCCA akreditirani ispit.

Nakon završene edukacije dobit ćete međunarodno priznati certifikat!

SAVJETNIK ZA PREHRANU

CIJENA TEČAJA:

899€

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINKili nas kontaktirajte.