Savjetnik za prehranu - online tečaj HFS

Želite posao koji će vam donijeti više zarade, ali i više slobodnog vremena?

Želite li se dodatno obrazovati i poboljšati kvalitetu života?

Budite u tijeku s najnovijim činjenicama i aktualnim temama iz područja prehrane!

Kao NASM-ov certificirani savjetnik za prehranu (NASM-CNC) poboljšat ćete svoje zdravlje i pomoći ljudima da promijene svoje životne navike na bolje! Umjerena i raznovrsna prehrana preduvjet je za dobro zdravlje. Pravilna prehrana trebala bi pokriti dnevne energetske potrebe individualno prilagođene pojedincu. Jedan od najboljih načina da poboljšate svoje zdravlje, kao i prehranu, je poboljšati svoje znanje.

U ovom vrhunskom interaktivnom programu naučit ćete kako voditi svoje klijente na putu postizanja najbolje verzije sebe. Steći ćete relevantna znanja i vještine koje su vam potrebne kako biste svojim klijentima pružili prave informacije i savjete u ovom području. Moći ćete svojim komunikacijskim vještinama poboljšati njihovo zdravlje, motivirati ih da ostanu uporni i pomoći im u postizanju fitnes ciljeva.

Prijavite se za online obuku jedne od vodećih svjetskih organizacija u području fitness tečajeva – NASM (Nacionalna akademija sportske medicine). Organizacija koja iza sebe ima 35 godina iskustva i vodstvo u fitnes industriji (www.nasm.org). Certifikat je međunarodno priznat i priznat kao najbolji na svijetu!

Bavimo se tečajevima na području fitnesa i zdravlja dugi niz godina. Pružamo vam sustavna znanja podijeljena na teoretski i praktični dio.

Od travnja ove godine pružatelji smo svih NASM obuka na Balkanu i veliki je broj zadovoljnih klijenata, koji rade u inozemstvu i u našoj zemlji.

U posljednjih 10 godina NASM akademija certificirala je 190.000 osobnih trenera.

Zahvaljujući velikom broju različitih edukacija, bez obzira na dob i interes, svatko može pronaći odgovarajuću obuku za sebe i postati stručnjak.

Što ćete naučiti na tečaju

Uz NASM certifikat kao savjetnik za prehranu, učinit ćete:

Često postavljana pitanja

Morate znati engleski. Obuka je na engleskom jeziku, ali postoji prijepis koji ga čini mnogo lakšim za razumijevanje. Neće vam biti problem pratiti predavanja ako ste već naučili ovaj jezik.

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na tečajevima ćete naučiti sve što vam treba.

Morate nam poslati adresu e-pošte koja potvrđuje na koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo vam poslati prijavnicu.

Naši su učenici svih dobi i jako smo ponosni na sve. Nudimo razne edukacije, gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

Svi certifikati su međunarodno priznati i priznati kao najbolji na svijetu.

Nije potrebno imati zavidnu razinu tjelesne forme, ali važno je da volite i rado trenirate.

Obuku online možete započeti kad god želite. Vrijeme kada ćete pratiti nastavu određujete ovisno o slobodnom vremenu. Sadržaju možete pristupiti sa svog telefona, tableta ili radne površine, gdje god se nalazili.

Bez obzira jeste li početnik ili se dugo bavite ovim poslom, na našim treninzima moći ćete učiti i usavršavati se, pratiti trendove i pratiti najnovija istraživanja.

Cijena edukacije s popustom je 760 eura, mogućnost plaćanja u tri mjesečne rate.

Obuka uključuje NASM interaktivnu digitalnu knjigu s infografikom i kratkim videozapisima, testove znanja, pitanja za pripremu ispita, kao i NCCA akreditirani ispit.

Nakon završene obuke dobit ćete međunarodno priznati certifikat!

SAVJETNIK ZA PREHRANU

CJENA TEČAJA:

760€

Ako vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije o tome kako kupiti tečaj, posjetite ovaj LINK ili nas kontaktirajte.