Tečajevi uživo

Tečajevi fitnesa

Tečajevi se održavaju vikendom i prilagođeni su studentima, ali i zaposlenicima. Nastavu predaju vrhunski stručnjaci u određenim područjima uz maksimalnu predanost. Teoretski i praktični dio obuke omogućit će vam uspješnu primjenu stečenog znanja na svojim klijentima.

Predavanja pratite uživo, u posebno prilagođenim multimedijskim dvoranama. Vještine koje steknete tijekom obrazovanja omogućit će vam, osim primjenjivog znanja, stjecanje certifikata NASM i AFAA priznatih u cijelom svijetu.

HFS u suradnji s Savezom za rekreaciju i fitness Vojvodine organizira tečajeve iz područja fitnesa. Tečajevi se održavaju u Novom Sadu, Beogradu i Podgorici.

Naši tečajevi

Uživo tečajevi

Ako želite biti u tijeku s najsuvremenijim usavršavanjem koje doživljava sve veću ekspanziju kako u svijetu tako i kod nas, ovaj trening je pravi izbor za vas!

Uživo tečaj

Tečaj se temelji na Optimum Performance Training ™, tako da treneri u svakom trenutku znaju u kojoj je fazi obuke njihov klijent.

Uživo tečaj

Na tečaju ćete naučiti raditi različite vrste grupnih treninga (kardio, snaga i tijelo i um). Naučit ćete izgraditi odnos i povjerenje s velikim brojem klijenata, provoditi edukacije …

Uživo tečaj

Nakon pet tjedana treninga moći ćete dati savjete i smjernice o dijetalnoj prehrani i proizvodima za nadopunu. Prijavite se na tečaj…

Uživo tečaj

Osobni trener jedno je od najtraženijih zanimanja današnjice! Užurbani način života, svakodnevni stresovi ostavljaju dugoročne posljedice na zdravlje.

Uživo tečaj

Volite li provoditi vrijeme u teretani i redovito trenirati? Razmišljate li o tome da napravite korak dalje i postanete kondicijski trener?

Uživo tečaj

Naučite sve o ispravnoj i sigurnoj tehnici osnovnih vježbi snage! Tečaj je namijenjen trenerima i vježbačima koji žele unaprijediti i podići obuku na višu razinu.

Uživo tečaj

Kolegij uključuje teorijski dio predavanja i praktični rad uz vodstvo i nadzor predavača. Tečaj je namijenjen trenerima i vježbačima koji žele svoju obuku podići na višu razinu.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.