Instruktor Grupnog Fitnessa - Tečaj uživo

Kako sami osmisliti dobar grupni fitness trening?

Niste zadovoljni svojim trenutnim prihodima i želite proširiti posao? Pitate se kako doći do više klijenata?
Kao sertificirani instruktor grupnog fitnesa otvaraju se veće mogućnosti zapošljavanja. Treninzi su dostupniji većoj populaciji, imate priliku proširiti bazu klijenata te unaprijediti svoje znanje i stručnost. Također, tečaj će vam pomoći zadržati postojeće klijente učenjem komunikacijskih i motivacijskih vještina.
Na tečaju ćete naučiti sami kreirati različite vrste grupnih treninga (kardio, snage i body and mind). Naučit ćete izgraditi odnos i povjerenje s velikim brojem klijenata, voditi velike grupe i poboljšati svoju izvedbu tako da svaki pojedinac ima jedinstveno i nezaboravno iskustvo.

Zašto tečaj za instruktora grupnog fitnessa?

Ovaj tečaj će vam pomoći u napredovanju u karijeri i pružiti vam veće mogućnosti zapošljavanja u industriji fitnessa.

Fitnes tečajevi na jednom mjestu

Organizacija HFS Akademija stvorena je kako bi objedinila sve fitness obuke na jednom mjestu. Sve što vam je potrebno da biste bili uspješan trener, učili i usavršavali se u području fitnesa možete pronaći kod nas. Pružamo vam sustavno znanje podijeljeno na teorijski i praktični dio. HFS se bavi fitnes edukacijom u suradnji sa Savezom za rekreaciju i fitnes Vojvodine, kao i Fakultetom za sport Sveučilišta “Union – Nikola Tesla”. Takođe je provajder za američku Nacionalnu Akademiju za Sportsku Medicinu (NASM) za regiju.

Naši sertifikati su međunarodno priznati. Veliki broj zadovoljnih klijenata radi u inozemstvu i doma.

Tečaj uživo odličan je izbor za sve one koji unaprijed znaju da mogu prilagoditi svoje obveze kako bi redovito dolazili i slušali predavanja. Predavanja su interaktivna. Radite u grupi s kolegama, s kojima možete isprobati praktički sve vježbe pod nadzorom i vodstvom predavača.

Iskustva naših polaznika

Često postavljana pitanja

Potrebno je da imate završenu srednju školu.

Nije potrebno prethodno iskustvo. Na tečaju ćete naučiti sve što vam je potrebno.

Potrebno je poslati nam e-mail adresu kojom potvrđujete za koju se obuku prijavljujete, a mi ćemo vam poslati obrazac za prijavu.

Naši učenici su svih uzrasta i na sve smo jako ponosni. Nudimo razne edukacije, gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

Certifikat je međunarodno priznat.

Nije potrebno imati zavidnu razinu tjelesne forme, ali je važno da volite i rado trenirate.

Edukacija se održava dva puta godišnje, prijave su otvorene tijekom cijele godine.

Bilo da ste početnik ili se već dugo bavite ovim poslom, moći ćete učiti i usavršavati se na našim edukacijama. Pratite trendove i budite u tijeku s najnovijim istraživanjima.

Cijena edukacije je 385 evra, mogućnost plaćanja u dvije rate.

Literaturu dobivate u elektroničkom obliku i imate stalnu podršku tijekom i nakon edukacije. Sva dodatna pitanja možete postaviti e-mailom i možete da očekujete odgovor u najkraćem mogućem roku.

GRUPNI FITNESS INSTRUKTOR

CIJENA TEČAJA:

45.000 RSD (385€)

Ako trebate pomoć ili dodatne informacije o kupnji tečaja, posjetite ovaj LINKili nas kontaktirajte.