Online tečajevi

Prednosti online tečaja

Online tečaj odličan je izbor za prezaposlene osobe, koje ne mogu unaprijed planirati svoje vrijeme. To znači da tečaj možete pohađati kad god želite, vi odlučujete kada ćete slušati predavanja ovisno o slobodnom vremenu. Sami pravite pauze kad vam odgovara.

Važne informacije nećete propustiti jer imate priliku neograničen broj puta pogledati svaki segment tečaja, sve dok vam sve ne bude potpuno jasno.

Online tečaj odličan je način za savladavanje svih tema iz željenih područja. Sva dodatna pitanja možete postaviti putem e-pošte i odgovor možete očekivati ​​u najkraćem mogućem roku.

1

Fleksibilnost

Slušate predavanja u vrijeme koje vam odgovara.

2

Dostupnost

Uvijek se možete vratiti na lekciju ako nešto niste razumjeli ili niste bili dovoljno usredotočeni.

3

Otvoreni pristup

Predavanja možete gledati sa svog telefona, tableta ili računala gdje god se nalazili.

4

Interakcija

Postavite dodatna pitanja putem e -pošte.

Već 30 godina NASM organizacija poznata je po kvalitetnom obrazovanju i profesionalnim, uspješnim trenerima. Svi tečajevi NASM -a razvijeni su na temelju opsežnih znanstvenih istraživanja provedenih na Istraživačkom institutu Sveučilišta Sjeverna Karolina, Chapel Hill.

Unutar svoje tvrtke NASM ima podružnicu AFAA -e; organizacija koja se već 30 godina bavi obrazovanjem na području grupnog fitnesa. Naša vizija nije samo promijeniti tijelo, već i poboljšati kvalitetu života i instruktora i njihovih polaznika.

S NASM i AFAA certifikatima dobit ćete kvalitetno znanje, certifikat priznat u cijelom svijetu, kao i mogućnost lakšeg zapošljavanja.

Online tečajevi

Online tečaj

Nezaposleni ste, želite stvoriti vlastito radno vrijeme i na taj način povećati mogućnost zarade. Niste za osam sati sjedenja u uredskoj stolici ili biste možda htjeli dodatni posao.

Online tečaj

Želite li raditi sa sportašima kako biste poboljšali njiove performanse? Cijeli život trenirate, vezani ste za određeni sport, a oduvijek ste htjeli postati kondicijski trener?

Online tečaj

NASM-ova specijalizacija za KOREKTIVNE VJEŽBE (NASM-CES) provjereni je program koji se može primijeniti za smanjenje mišićne disfunkcije i pomoći klijentima u kretanju, osjećaju i boljem životu.

Specijalist za istezanje i fleksibilnost

Online tečaj

Uz NASM -ov tečaj istezanja  i fleksibilnosti svladat ćete tehnike i strategije potrebne za poboljšanje fleksibilnosti vaših klijenata.

Online tečaj

Privucite i zadržite nove kupce! Kao GRUPNI FITNES INSTRUKTOR naučit ćete kako planirati i pripremiti grupne treninge, prilagoditi program klijentima različitih razina kondicije te kako ih motivirati.

Online tečaj

Izradite snažan i učinkovit cycling program. Koristite znanstveno ispravne i sigurne tehnike. Naučite koristiti snagu glazbe za buđenje pozitivne energije na treningu! Postanite instruktor unutarnjeg biciklizma!

Online tečaj

Želite li obučavati klijente iz cijelog svijeta, bilo gdje i bilo kada? Povećajte broj klijenata i unaprijedite svoju karijeru učeći sve o virtualnom vođenju treninga!

Specijalist za ženski fitness

Online tečaj

Žene imaju različite potrebe za vježbanjem u različitim fazama života! Pomozite klijenticama da se uspješno kreću kroz životne faze uz NASM-ovu specijalizaciju za fitness za žene!

Online tečaj

Kao SAVJETNIK ZA PREHRANU (Nutrition Coach) možete utjecati na zdravlje svojih klijenata! To uključuje razumijevanje metabolizma, potrebe za kalorijama, čitanje deklaracija, odabir odgovarajuće veličine obroka …

Online tečaj

Naučite tajnu dugoročnog uspjeha u treningu mršavljenja – pomozite sebi i svojim klijentima da smršave i, što je najvažnije, održavaju željenu tjelesnu težinu. Postanite stručnjak za mršavljenje.

Online Live tečaj

Na tečaju Pravilna prehrana i suplementacija dobit ćete potrebne informacije koje idu u korak s najnovijom znanošću.

Online tečaj

Tečaj za PILATES INSTRUKTORE je online program temeljen na izvornoj metodi Josepha H. Pilatesa, gdje ćete usavršiti tehnike stabilizacije korteksa, ravnoteže, pravilnog držanja …

Online tečaj

Naučite voditi siguran i izazovan tečaj joge na više načina (razina). Ovaj mrežni program kombinira AFAA -ine tradicionalne metode poučavanja grupnog treninga s pristupom jogi “Format joge Sunrise”.

Online tečaj

Saznajte sve o fiziologiji i anatomiji trudnoće, o hormonalnim i kardiorespiratornim promjenama. O metabolizmu i pravilnoj prehrani u prenatalnom razdoblju.

Online tečaj

Kroz funkcionalni trening naučite što je fascija, zašto je toliko važna i kako se razvija. Naučite kako sigurno i učinkovito izvoditi razne vježbe s funkcionalnim rekvizitima.

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.

No fields found, please go to settings & save/reset fields