Lider u pokretu - TRX oprema za trening svjetske klase!

Naša misija je osigurati sustavnu edukaciju radeći s najvećim stručnjacima iz ovog područja,

kao i visokokvalitetna oprema na JEDNOM MJESTU, tako da uvijek možete biti sigurni u kvalitetu i vrijednost usluga.

Zašto TRX?

Trening s TRX trakama jedan je od najpopularnijih treninga posljednjih godina. Stotine tisuća profesionalaca i amatera diljem svijeta koriste TRX kao nezamjenjiv rekvizit u svom programu treninga.

Zahvaljujući njihovoj jedinstvenoj funkcionalnosti, možete poboljšati svoju kondiciju i povećati svoju snagu i izdržljivost.

Ako više volite vježbati sami, TRX trake su idealno rješenje za vas. U usporedbi s glomaznom i skupom opremom za kardio i trening snage, TRX nudi veću funkcionalnost i pouzdanost uz značajnu uštedu prostora, vremena i novca. Neće vam trebati više od minute za podešavanje trake. Možete organizirati učinkovit trening i u teretani i kod kuće, pa čak i na odmoru ili poslovnom putu.

Funkcionalne trake utječu na razvoj svih mišića, spajajući stabilnost, pokretljivost, snagu i fleksibilnost u jedinstvenu cjelinu. Glavni aspekt ovog tipa treninga je naglasak na skladnom i učinkovitom razvoju mišića koji stabiliziraju jezgru.

Šta je TRX?

TRX Suspension Professional Trainer sastoji se od najlonskih traka koje stvaraju otpor iz dva izvora: vaše tjelesne težine i gravitacije. Za početak vježbanja, jednostavno trebate pričvrstiti TRX trake na pribor (npr. štap, vrata, grana drveta (). Vježbe s TRX trakama omogućit će vam da promijenite način na koji razmišljate o normalnom funkcionalnom treningu.

Pričvršćivanje opreme može se izvršiti:

– na vodoravnoj traci
– na udicama za vreće za udaranje
– na granama drveća
– na bilo kojim vratima (pomoću posebnog sidra)

Pravilno podešavanje naramenica omogućit će vam vježbanje na željenoj razini opterećenja, te će vam omogućiti da dobijete željeni intenzitet treninga, prikladan za vašu trenutnu tjelesnu formu. Zahvaljujući kompaktnosti i maloj težini ovog rekvizita, možete vježbati kod kuće ili na otvorenom.

Tisuće ljudi diljem svijeta već su iskusile učinkovitost treninga s TRX funkcionalnim trakama, a ovo su samo neke od prednosti rada na njima:

– Prenosivost i kompaktnost
– Lako se podešava
– Mogućnost korištenja bilo gdje (na otvorenom ili u zatvorenom)
– Razvijanje više motoričkih sposobnosti
– Edukacija za certificiranje trenera za rad s TRX trakama
– Visoka učinkovitost bilo koje vrste treninga: kardio i snage, grupni i individualni, za stabilizaciju i istezanje mišića…

Jednostavan i svestran

Nakon što naučite osnove i način na koji možete podizati i spuštati svoj intenzitet, imate doživotni rekvizit s kojim možete trenirati kod kuće, u teretani ili na cesti, gdje god se nalazili i napredovati bez obzira na vašu trenutnu razinu kondicije.

Napredujte kamo želite

Želite li poboljšati mobilnost, fleksibilnost, snagu cijelog tijela, izdržljivost, snagu ili jednostavno poboljšati svoje cjelokupno zdravlje i osjećati se bolje? Zahvaljujući TRX trakama za ovjes, sve to možete postići na potpuno siguran način.

Trenirajte vlastitim tempom

Postupno napredujte prema cilju koji ste oduvijek željeli postići. Zahvaljujući trx trakicama, bilo da ste početnik ili obični trener, uvijek možete napredovati i podići razinu forme na višu razinu.

Zaboravite na bolove u leđima

Bilo da želite ojačati gornji ili donji dio tijela, svaki pokret koji izvedete predstavlja izazov za vaš Core, što će vam omogućiti bolje držanje, veću stabilnost i bolju kontrolu pokreta.

ZAHVALJUJUĆI SUSPENZIONIM TRAKAMA

SVAKO MOŽE OSTVARITI CILJANI

RAZULTAT

SVOJIM TEMPOM

BEZ OBZIRA NA TRENUTNU RAZINU

FIZIČKE FORME

BILO GDE DA SE NALAZITE

Proizvodi

Certificirani TRX instruktor - uživo tečaj

Na ovom tečaju ćete naučiti kako pravilno izvoditi vježbe i modifikacije kako biste vježbe prilagodili različitim razinama vježbača. Prijavite se za dvodnevni trening uživo.

Više o tečaju

TRX OPREMA

Pridružite se listi čekanja Obavestićemo Vas kada proizvod bude ponovo dostupan za kupovinu. Molimo Vas da ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.