Lider u pokretu - TRX oprema za trening svjetske klase!

Zašto TRX?

Trening s TRX trakama jedan je od najpopularnijih treninga posljednjih godina. Stotine tisuća profesionalaca i amatera diljem svijeta koriste TRX kao nezamjenjiv oslonac u svom programu treninga.

Zahvaljujući njihovoj jedinstvenoj funkcionalnosti, možete poboljšati svoju kondiciju te povećati snagu i izdržljivost.

Ako više volite samostalno vježbati, TRX trake su idealno rješenje za vas. U usporedbi s glomaznom i skupom opremom za kardio treninge i vježbe snage, TRX nudi veću funkcionalnost i pouzdanost uz značajnu uštedu prostora, vremena i novca. Za podešavanje šipke neće vam trebati više od minute. Možete organizirati učinkovite treninge u teretani i kod kuće, pa čak i na odmoru ili poslovnom putu.

Funkcionalne trake utječu na razvoj svih mišića, kombinirajući stabilnost, pokretljivost, snagu i fleksibilnost u jednu cjelinu. Glavni aspekt ove vrste treninga je naglasak na skladnom i učinkovitom razvoju mišića koji stabiliziraju jezgr0.

Mnoge zvijezde sporta, filma i estrade smatraju da su TRX trake nužni dio opreme za redovite treninge. TRX trake koriste profesionalni sportaši za poboljšanje svojih treninga u sportovima kao što su boks, dizanje utega, borilačke vještine, hokej na ledu, golf, tenis i mnogi drugi.

TRX Suspension Professional Trainer sastoji se od najlonskih traka koje stvaraju otpor iz dva izvora: vaše tjelesne težine i gravitacije. Za početak vježbanja jednostavno morate pričvrstiti TRX trake na pribor (npr. Štap, vrata, grana stabla …). Vježbe s TRX trakama omogućit će vam da promijenite način razmišljanja o normalnom funkcionalnom treningu.

Pričvršćivanje opreme može se izvršiti:

– na vodoravnoj traci
– na kukama za vreće za udaranje
– na granama drveća
– na bilo koja vrata (pomoću posebnog sidra)

Pravilno namještanje traka omogućit će vam vježbanje na željenoj razini opterećenja, te će vam omogućiti da dobijete željeni intenzitet treninga, prikladan za vaš trenutni fizički oblik. Zahvaljujući kompaktnosti i maloj težini ovog rekvizita, možete vježbati kod kuće ili na otvorenom.

Tisuće ljudi diljem svijeta već su iskusili učinkovitost treninga s TRX funkcionalnim remenima, a ovo su samo neke od prednosti rada na njima:

– Prijenosnost i kompaktnost
– Jednostavno podešavanje
– mogućnost uporabe bilo gdje (na otvorenom ili u zatvorenom prostoru)
– Razvijanje više motoričkih sposobnosti
– Obuka za certificiranje trenera za rad s TRX trakama
– Visoka učinkovitost bilo koje vrste treninga: kardio i snage, grupnog i individualnog, za stabilizaciju i istezanje mišića …

Proizvodi